21 Νοέμβριος 2020, 21:02 - Τελευταία Ενημέρωση: 21 Νοέμβριος 2020, 20:32

Πέθανε η ηθοποιός Μένη Κυριάκογλου

  • Πέθανε η ηθοποιός Μένη Κυριάκογλου
    (Πηγή: Facebook)

Έφυγε αιφνιδιαστικά από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών η Μένη Κυριάκογλου, βασικό μέλος της Πειραματικής Σκηνής της Τέχνης στη Θεσσαλονίκη.

Η αγαπημένη ηθοποιός πέθανε το πρωί του Σαββάτου από ανακοπή καρδιάς.

Η Μένη Κυριάκογλου γεννήθηκε στη Δράμα το 1951. Σπούδασε Νομικά στο ΑΠΘ, αλλά τελικά την κέρδισε το θέατρο. Συμμετέχοντας στην Πειραματική Σκηνή της Τέχνης από το ξεκίνημά της έπαιξε σε αναρίθμητα έργα, καθώς συνδέθηκε με δεσμούς φιλίας, σχεδόν οικογένειας με όλη την ομάδα που παρέμεινε μαζί τους μέχρι το τέλος.

Είχε τραγουδήσει και θεατρικά τραγούδια του Κώστα Βόμβολου που κυκλοφόρησαν και στη δισκογραφία.

«Το δηλώνω απερίφραστα ότι είμαι αθεράπευτη νοσταλγός πολλών πραγμάτων. Η περίπτωσή μου δεν έχει γιατρειά. Νοσταλγώ με πάθος, πολλές φορές αχαλίνωτα πράγματα, ανθρώπους, καταστάσεις και ό,τι μπορεί κάποιος να φανταστεί, πιστεύω δε ότι πολλές φορές αυτά που νοσταλγώ αφόρητα είναι καλοί φίλοι, που έρχονται να μου κάνουν επίσκεψη και να τα πούμε, να ιδωθούμε, να γελάσουμε, να κλάψουμε, να θυμηθούμε, να ξεγνοιάσουμε, να χαρούμε, να νοσταλγήσουμε με την ησυχία μας και όσο τραβάει και ποθεί η ψυχή μας, είτε αυτά που νοσταλγώ είναι πρόσωπα είτε καταστάσεις, έρωτες, βιβλία, ταινίες, παραστάσεις, παιγνίδια, το ωραίο μπλε βάζο της θείας μου, τις τηγανητές πατάτες της μαμάς μου, το ευτυχισμένο γέλιο της φίλης μου» είχε γράψει η Μένη Κυριάκογλου στη Μακεδονία της Κυριακής.