19 Νοέμβριος 2020, 22:12 - Τελευταία Ενημέρωση: 19 Νοέμβριος 2020, 22:33

Σταθερή η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου

  • Σταθερή η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου
    Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδας Ιερώνυμος στην Ολομέλεια της Βουλής, στον αγιασμό πριν την έναρξη των εργασιών της Β’ Συνόδου (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ορέστης Παναγιώτου)

Σταθερή και επί του παρόντος ελεγχόμενη είναι η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου που από το πρωί νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» με διάγνωση Covid-19.

Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Αρχιεπισκοπής Χάρης Κονιδάρης μιλώντας στον τ/σ ANT1 είπε ότι ο Αρχιεπίσκοπος διακομίστηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους καθώς ήταν απύρετος. Ωστόσο το απόγευμα είχε πυρετό 38 βαθμούς Κελσίου και έτσι μεταφέρθηκε στην ΜΑΦ.

Όσο για το πώς νόσησε, ο Χάρης Κονιδάρης είπε πως «Πιθανότατα ο Αρχιεπίσκοπος ήρθε σε επαφή με κρούσμα κορονοϊού είτε το περασμένο σαββατοκύριακο είτε τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, καθώς είχε υποβληθεί σε τεστ το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, το οποίο είχε βγει αρνητικό. Σε τεστ υποβλήθηκε και το περασμένο Σάββατο, δύο ώρες πριν συναντήσει τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη».