19 Νοέμβριος 2020, 13:37 - Τελευταία Ενημέρωση: 19 Νοέμβριος 2020, 12:47

Παραδόθηκε η βοήθεια της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού στους σεισμόπληκτους της Σάμου

  • Παραδόθηκε η βοήθεια της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού στους σεισμόπληκτους της Σάμου
    (Φωτ.: Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού)
  • Παραδόθηκε η βοήθεια της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού στους σεισμόπληκτους της Σάμου
    Ο Θ. Μακρίδης στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (φωτ.: Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού)

Την περασμένη εβδομάδα αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού, αποτελούμενη από την πρόεδρο Όλγα Πολυχρονιάδου και τον β΄ αντιπρόεδρο Θοδωρή Μακρίδη, παρέδωσε τρόφιμα, ρούχα και είδη ατομικής υγιεινής για τους σεισμόπληκτους της Σάμου στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).

Η συγκέντρωση των προσφορών πραγματοποιούνταν το προηγούμενο διάστημα στα γραφεία της Ένωσης.

«Το ΔΣ επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους της Ένωσης που ανταποκρίθηκαν άμεσα και προσέφεραν με πολλή αγάπη ό,τι μπορούσε ο καθένας, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα πως κανένας άνθρωπος σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας δεν πρέπει και δεν μπορεί να είναι μόνος του. Παρά τη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε λόγω της πανδημίας, η συλλογική προσπάθεια απέδωσε καρπούς», αναφέρεται στην ανακοίνωση του σωματείου.

Σύμφωνα με την Ένωση, την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου η μεταφορική εταιρία «Samos express» ανέλαβε να μεταφέρει στο νησί δωρεάν τα πράγματα που είχαν συγκεντρωθεί στις αποθήκες του ΚΥΑΔΑ.