19 Νοέμβριος 2020, 00:17 - Τελευταία Ενημέρωση: 19 Νοέμβριος 2020, 00:17

Ο Σύλλογος Ποντίων «Αργοναύται-Κομνηνοί» για την απώλεια της Σοφίας Νυμφοπούλου

  • Ο Σύλλογος Ποντίων «Αργοναύται-Κομνηνοί» για την απώλεια της Σοφίας Νυμφοπούλου
    (Φωτ.: Facebook / Σύλλογος Ποντίων «Αργοναύται-Κομνηνοί»)

«Με βαθιά θλίψη και πολύ πόνο η οικογένεια του Συλλόγου Ποντίων "Αργοναύται-Κομνηνοί" πληροφορήθηκε την απώλεια του εκλεκτού και πολύ σημαντικού μέλους της, της αγαπητής σε όλους Σοφίας Νυμφοπούλου», τονίζει σε συλλυπητήριο μήνυμά του ο ιστορικός σύλλογος που εδρεύει στην Καλλιθέα.

Όπως επισημαίνει, η Σοφία Νυμφοπούλου διετέλεσε κατά καιρούς μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής, υπεύθυνη ύλης του Ενημερωτικού Δελτίου, μέλος της Λέσχης Ανάγνωσης Ποντιακής Διαλέκτου και γενικότερα είχε ενεργό συμμετοχή στα πολιτιστικά τμήματα που λειτουργούν στο Σύλλογο Ποντίων «Αργοναύται-Κομνηνοί».

«Η προσφορά της στο Σύλλογο, τον οποίο υπηρέτησε με αγάπη και αφοσίωση για πολλά χρόνια, υπήρξε καθοριστική και ανιδιοτελής», σημειώνουν οι «Αργοναύτες-Κομνηνοί» και προσθέτουν ότι η Σοφία Νυμφοπούλου υπήρξε ένα δραστήριο άτομο, αποτελεσματικό, υπεύθυνο και εργατικό.

«Η ευγένεια, η καλοσύνη, η γενναιότητα, η αξιοπρέπεια, η ανωτερότητα, η προσφορά ήταν μερικές από τις αξίες, που κοσμούσαν το χαρακτήρα της. Θα είναι πάντα στις καρδιές μας. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της και ευχόμαστε στην ίδια "Να έν’ λαφρύν το χώμαν, που θα σκεπάζ’ ατέν"», αναφέρουν στο συλλυπητήριο μήνυμα.