16 Νοέμβριος 2020, 19:26 - Τελευταία Ενημέρωση: 16 Νοέμβριος 2020, 19:27

Πανελλήνιος διαγωνισμός σεναρίου για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

  • Πανελλήνιος διαγωνισμός σεναρίου για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση
    (Φωτ.: Pixabay / congerdesign)

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος προκηρύσσει πανελλήνιο διαγωνισμό επετειακού χαρακτήρα, προκειμένου να τιμήσει τα 200 χρόνια από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης, ο διαγωνισμός θα αφορά πρωτότυπα σενάρια για ταινίες μικρού μήκους με θέμα το 1821 (εποχής ή και θέμα/ιστορία που διαδραματίζεται κατά τα διακόσια χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση έως σήμερα, αλλά συνδέεται με κάποιον τρόπο με τον Αγώνα της Παλιγγενεσίας, όχι απαραίτητα με τη χρονολογία κήρυξής του). 

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν συμμετοχή από την 15η Οκτωβρίου 2020 μέχρι την 15η Μαΐου 2021, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  • Βήμα 1: Να πραγματοποιηθεί η κατοχύρωση σεναρίου στην ΕΣΕ (τύπος έργου: Σενάριο μικρού μήκους Πρωτότυπο), στη διεύθυνση: https://senariografoi.gr/gr/screenplays/screenplays-registration/
  • Βήμα 2: Με τον κωδικό κατοχύρωσης να δηλώσετε συμμετοχή στον σχετικό διαγωνισμό (1821 – 2021 Διαγωνισμός Σεναρίου της ΕΣΕ για τα διακόσια χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση): https://senariografoi.gr/gr/screenplays/contests

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό διασφαλίζεται με τον κωδικό συμμετοχής που λαμβάνει ο κάθε μετέχων μετά την υποβολή του έργου, στην ειδική εφαρμογή του διαγωνισμού (βλ. βήμα 2 ανωτέρω), στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει. Για πλήρη ενημέρωση, επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις επικοινωνήστε με τον πρόεδρό της Αλέξανδρο Κακαβά στο τηλέφωνο 6932.089.819 ή στο email kakavasese@gmail.com.