5 Ιούνιος 2014, 17:02 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:10

Τατσόπουλος: Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι σφίχτερμεν με μυαλό κατσαρίδας. Βίντεο

  • Σάλος με δήλωση Τατσόπουλου για τη... μισή Αθήνα

Τατσόπουλος: Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι σφίχτερμεν με μυαλό κατσαρίδας. Βίντεο

Για τον κ. Μίχο είπε πως πρόκειται για έναν άνθρωπο που περνούσε όλο το χρόνο του στα γυμναστήρια και ότι έχει «μυαλό κότας»

Για το θερμό επεισόδιο που διαδραματίστηκε την Τετάρτη στη Βουλή με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής μίλησε ο Πέτρος Τατσόπουλος.
 
Σύμφωνα με τον κ. Τατσόπουλο, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του Star Live U, οι Χρυσαυγίτες βουλευτές είναι «σφίχτερμεν πορτιέρηδες με μυαλό κατσαρίδας» ενώ χαρακτήρισε την χθεσινή μέρα ως «μέρα ντροπής και εθελοτυφλίας».
 
«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους ευγενικούς ψηφοφόρους που έστειλαν όλα αυτά τα μπουμπούκια στο κοινοβούλιο γιατί δεν προσφέραμε χθες το θέαμα για το οποίο τους έστειλαν. Κρίμα που ο Πύρρος Δήμας που δεν τους έδωσε την ευκαιρία να προσφέρουν τέτοιο θέαμα» είπε ο  ανεξάρτητος βουλευτής.
 
Ακόμη υποστήριξε πως οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι «άνθρωποι της νύχτας που εξαργυρώνουν τους δολοφονημένους Φουντούλη-Καπελώνη», ενώ σχολιάζοντας το «σκάσε ρε» του Μιχαλολιάκου χαρακτήρισε "Φύρερ" τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής .
 
Τέλος για τον κ. Μίχο είπε πως πρόκειται για  έναν άνθρωπο που περνούσε όλο το χρόνο του στα γυμναστήρια και ότι έχει «μυαλό κότας».


Πηγή: voria.gr