21 Οκτώβριος 2020, 10:53 - Τελευταία Ενημέρωση: 21 Οκτώβριος 2020, 10:32

Συναυλία με παραδοσιακά ποντιακά ακούσματα έρχεται στην Επισκοπή Νάουσας

  • Συναυλία με παραδοσιακά ποντιακά ακούσματα έρχεται στην Επισκοπή Νάουσας
    Από εκδήλωση του σωματείου το 2018 (φωτ.: facebook / Εύξεινος Λέσχη Επισκοπής Νάουσας)

Παρά τις δύσκολες εποχές λόγω της κρίσης που δημιούργησε η πανδημία του κορονοϊού, οι ποντιακοί σύλλογοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να προσφέρουν στα μέλη τους λίγη χαρά και αισιοδοξία. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα έρχεται από την Επισκοπή Νάουσας. Το ΔΣ της Ευξείνου Λέσχης της περιοχής αποφάσισε ομόφωνα να πραγματοποιήσει ποντιακή συναυλία με τη συμμετοχή καταξιωμένων καλλιτεχνών.

Στην ανακοίνωση του σωματείου τονίζεται σε όλους τους τόνους ότι θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας της υγείας των θεατών, ενώ δεν θα υπάρχει δυνατότητα χορού.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο στις 19:00, στην κεντρική πλατεία Επισκοπής, με ελεύθερη είσοδο.

«Θα τηρηθούν ρητά όλα όσα προβλέπει η πολιτεία, με αποστάσεις και μάσκες. Θα ακουστούν ποντιακά τραγούδια, και το όλο σκηνικό θα έχει ύφος συναυλίας περισσότερο. Δεν θα υπάρχει χορός. Το πολύ-πολύ όποιος επιθυμεί να χορεύει από τη θέση του. Έτσι το φαντάζομαι» ανέφερε στο pontos-news.gr ο Δημήτρης Καρασαββίδης, που θα συμμετέχει στη μουσική βραδιά μαζί με τον Άκη Σιαμίδη (λύρα, τραγούδι), Δημήτρη Φουντουκίδη (πλήκτρα) και Γιάννη Παπαδόπουλο (κρουστά).