20 Οκτώβριος 2020, 20:44 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Οκτώβριος 2020, 20:35

Συγκινητικό μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα 21 χρόνια από το θάνατο του Λουκά Μπάρλου

  • Συγκινητικό μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα 21 χρόνια από το θάνατο του Λουκά Μπάρλου
    Ο Λουκάς Μπάρλος με ένα από τα τρόπαια που κατέκτησε η ΑΕΚ επί των ημερών του (φωτ.: ΠΑΕ ΑΕΚ / Intime)

Μια ημέρα σαν σήμερα, στις 20 Οκτωβρίου του 1999, η οικογένεια της ΑΕΚ έχασε έναν σπουδαίο διοικητικό ηγέτη, τον Λουκά Μπάρλο. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ τίμησε τη μνήμη του Λουκά Μπάρλου με μια συγκινητική ανάρτηση στους λογαριασμούς που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μεταξύ άλλων, τονίζει πως το όραμα του πρώην προέδρου της ομάδας είναι και πάλι ζωντανό.

«Το έργο σου θα μνημονεύεται για πάντα και η μορφή σου θα κυριαρχεί αιώνια εκεί που εσύ έκανες τα πάντα για την ομάδα μας. Άνοιξες τον δρόμο και εμείς ακολουθούμε στα βήματά σου! Η αγάπη και η προσφορά σου στην ΑΕΚ θα αποτελεί για πάντα τον δικό μας φάρο!», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Δείτε το ποστάρισμα στο facebook:

Ο Λουκάς Μπάρλος έφυγε από τη ζωή παραμονή του ευρωπαϊκού αγώνα της Ένωσης με την ΜΤΚ στη Βουδαπέστη. Ανέλαβε την προεδρία της ΑΕΚ τον Μάρτιο του 1974 και μέχρι να παραδώσει (στον Ανδρέα Ζαφειρόπουλο) στις 9 Ιουνίου 1981, πρόλαβε να δημιουργήσει από το μηδέν μια από τις καλύτερες ελληνικές ομάδες όλων των εποχών, την οποία καμάρωσε στους «4» του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ της περιόδου 1976-77, ενώ πανηγύρισε το νταμπλ του 1978 και το πρωτάθλημα του 1979.