18 Οκτώβριος 2020, 15:52 - Τελευταία Ενημέρωση: 18 Οκτώβριος 2020, 15:42

Δείτε πώς ξεκίνησαν οι πρόβες στο Σύλλογο Ποντίων Ελευθερίου-Κορδελιού (βίντεο)

  • Δείτε πώς ξεκίνησαν οι πρόβες στο Σύλλογο Ποντίων Ελευθερίου-Κορδελιού (βίντεο)
    (Φωτ.: Νίκος Αλβανούδης)
  • Αναστολή δραστηριοτήτων στο Σύλλογο Ποντίων Ελευθερίου-Κορδελιού
    (Φωτ.: Νίκος Αλβανούδης)
  • Δείτε πώς ξεκίνησαν οι πρόβες στο Σύλλογο Ποντίων Ελευθερίου-Κορδελιού (βίντεο)
    (Φωτ.: Νίκος Αλβανούδης)

Με μάσκες που έχουν τυπωμένο το λογότυπο του συλλόγου και με… κομμάτια σκοινιού για να τηρούνται ευλαβικά οι αποστάσεις μεταξύ των χορευτών ξεκίνησε η νέα σεζόν στο Σύλλογο Ποντίων Ελευθερίου-Κορδελιού.

Την Παρασκευή την πόρτα του σωματείου πέρασαν οι ενήλικες που ανήκουν στις χορευτικές ομάδες, ενώ σήμερα πρόβα έχουν τα παιδιά και οι αρχάριοι ενήλικες.

Στο πρωτόκολλο που εφαρμόζεται προβλέπεται η χρήση μάσκας πριν από την πρόβα και την ώρα του διαλείμματος. «Ευχόμαστε μια καλή χορευτική χρονιά με υγεία» αναφέρεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε.

Οι πρόβες, εάν δεν αλλάξει κάτι σε ό,τι αφορά στα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό, θα γίνονται κάθε Παρασκευή (το εφηβικό τμήμα στις 19:30, το ενηλίκων στις 20:30 και το παραστάσεων στις 21:30), και κάθε Κυριακή (το αρχάριο παιδικό τμήμα στις 17:00, το αρχάριο ενηλίκων στις 18:00 και το παιδικό στις 19:00).

Επίσης, στο Σύλλογο Ποντίων Ελευθερίου-Κορδελιού ξεκίνησαν και τα μαθήματα ποντιακής λύρας με τον Πόλυ Παυλίδη. Πληροφορίες και εγγραφές στο 697 3639844.