14 Οκτώβριος 2020, 15:19 - Τελευταία Ενημέρωση: 14 Οκτώβριος 2020, 20:25

«Ακρίτες» Σταυρούπολης: 38 «φιάλες αγάπης» στην 60ή αιμοδοσία του ποντιακού συλλόγου

  • «Ακρίτες» Σταυρούπολης: 38 «φιάλες αγάπης» στην 60ή αιμοδοσία του ποντιακού συλλόγου
    Εικόνα από την 60ή αιμοδοσία του συλλόγου (φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου»)

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020, ο Σύλλογος Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου», σε συνεργασία με το νοσοκομείο «Θεαγένειο», πραγματοποίησαν την 60ή αιμοδοσία, στο κτήριο Α, εντός του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά.

Στις δύσκολες μέρες που ζούμε, οι φίλοι αιμοδότες έδωσαν δυνατό παρών, ενώ τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εθελοντών αιμοδοτών, αναφέρουν οι «Ακρίτες» της Σταυρούπολης, στην ανακοίνωση που υπογράφουν για το ΔΣ ο πρόεδρος του συλλόγου Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος και ο γενικός γραμματέας Χρήστος Χαριστές.


(Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου»)

Επισημαίνουν παράλληλα ότι συγκεντρώθηκαν 38 φιάλες αίμα, 38 «φιάλες αγάπης». Η αιμοδοσία ήταν αφιερωμένη σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες του σωματείου «για την προσφορά ζωής και ελπίδας προς τους συνανθρώπους μας, όλα αυτά τα 30 χρόνια, 30 χρόνια αιμοδοσίας».

Οι «Ακρίτες» της Σταυρούπολης ευχαριστούν τους αιμοδότες καθώς και όλους όσοι παρευρέθηκαν στην 60ή αιμοδοσία του συλλόγου. Στην ίδια ανακοίνωση, ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου «Θεαγένειο» για την «άψογη συνεργασία».

Εκδηλωσεις