12 Οκτώβριος 2020, 21:54 - Τελευταία Ενημέρωση: 12 Οκτώβριος 2020, 21:28

Οι Παρχαρομάνες Μονάχου έστειλαν βοήθεια στους πληγέντες της Καρδίτσας

  • Οι Παρχαρομάνες Μονάχου έστειλαν βοήθεια στους πληγέντες της Καρδίτσας
    (Φωτ.: facebook/ Σύλλογος Ποντίων Μονάχου)

Την αλληλεγγύη και την έμπρακτη συμπαράστασή τους προς τους κατοίκους του νομού Καρδίτσας που χτυπήθηκαν από τη σφοδρή κακοκαιρία και τον κυκλώνα «Ιανό», έδειξαν οι Παρχαρομάνες του Συλλόγου Ποντίων Μονάχου αγοράζοντας τρόφιμα, λευκά είδη και κλινοσκεπάσματα για τους πληγέντες.

Οι Παρχαρομάνες τα παρέδωσαν στην Ενορία των Αγίων Πάντων Μονάχου, όπου πραγματοποιείται αυτόν τον καιρό συγκέντρωση αγαθών.

«Οι Παρχαρομάνες του Συλλόγου Ποντίων Μονάχου έδειξαν για άλλη μια φορά την ευαισθησία και την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο και αγόρασαν πράγματα για τους πληγέντες στην πατρίδα. Χρόνια τώρα, προσπαθούν με τον πιο δυναμικό τρόπο να βοηθήσουν και να στηρίξουν όπου και όσο περισσότερο μπορούν» αναφέρεται στην ανακοίνωση του σωματείου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραδώσουν τις προσφορές τους στην Ενορία των Αγίων Πάντων Μονάχου (Ungererstraße 131, 80805 München) κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη από 16:30 έως 18:30, κάθε Τετάρτη από 10:00 έως 12:00 και κάθε Κυριακή μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας.