3 Ιούνιος 2014, 13:25 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:11

Αυστραλός δημοσιογράφος διαφημίζει την ελλάδα

  • Οι τιμές παίρνουν φωτιά στους ελληνικούς δημοφιλείς προορισμούς

Ενθουσιασμένος από την παραμονή του στην Ελλάδα ο Αυστραλός δημοσιογράφος Χιου Κίγκστον διαφημίζει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τον ελληνικό τουρισμό, μιλώντας σε αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης για την Ελλάδα.

Ειδικότερα, ο Χιου Κίγκστον εργάζεται ως δημοσιογράφος σε ταξιδιωτικά μέσα, ενώ είναι και ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης , η οποία διοργανώνει εκδρομές περιπέτειας. Έχει πάθος για την εξερεύνηση και την περιπέτεια και έτσι ξεκίνησε να πραγματοποιήσει τον γύρο της Μεσογείου σε 12 μήνες αλλά και να συγκεντρώσει χρήματα για τα παιδιά-θύματα πολέμου στην Συρία.

Στην Ελλλάδα όμως ο Χιου εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα από τις ομορφιές της, τις θάλασσες της και την φιλοξενία.

«Ο κόσμος που συναντώ, τον οποίο δεν γνωρίζω προσωπικά, δείχνει πολύ ενθουσιασμένος και με ρωτούν συνεχώς αν χρειάζομαι κάτι και με προσκαλούν σπίτι τους», λέει.

Έτσι, με σημείο εκκίνησης την Καλλίπολη της Τουρκίας, στις 26 Απριλίου, ο Χιου σκοπεύει να διασχίσει τις 20 χώρες που βρέχονται από τη Μεσόγειο, μέσα σε έναν χρόνο, μια διαδρομή 15.000 χιλιομέτρων, κάνοντας κανόε καγιάκ, πεζοπορία, ποδήλατο και σκι.

Κατά την παραμονή του στην Ελλάδα έκανε και τον κλασσικό μαραθώνιο, ενώ σκοπεύει να διασχίσει σε μια μέρα με το κανό του, την διώρυγα της Κορίνθου.

Πηγη: pygmi.gr