9 Οκτώβριος 2020, 18:10 - Τελευταία Ενημέρωση: 9 Οκτώβριος 2020, 18:30

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος «χαίρει άκρας υγείας»

  • Covid-19: Ιατρικό ανακοινωθέν για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο
    Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος (φωτ. αρχείου: Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών / Χρήστος Μπόνης)

Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου, Ενημέρωσης και Επικοινωνίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Χάρης Κονιδάρης διέψευσε κατηγορηματικά πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με πρόβλημα υγείας του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου.

Συγκεκριμένα, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Προς ενημέρωση όλων όσοι, υπηρετώντας προφανώς τις προσωπικές τους σκοπιμότητες, διακινούν στο διαδίκτυο υποτιθέμενες "πληροφορίες" περί της υγείας του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου, τους ενημερώνουμε, για να μην ...αγωνιούν ή ...ανησυχούν αδικαιολόγητα, πως ο Μακαριώτατος χαίρει άκρας υγείας. 

»Τους προσκαλούμε μάλιστα την Δευτέρα στο Συνοδικό Μέγαρο για να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι την αλήθεια, που, ηθελημένα και δόλια, παραποιούν. 

»Τους πληροφορούμε δε, από τη στιγμή κιόλας που επικαλούνται και ανύπαρκτες πηγές της Αρχιεπισκοπής ή φθάνουν και στο σημείο να μιλούν για έκτακτη μετάβαση του Αρχιεπισκόπου στο εξωτερικό, και μάλιστα με στρατιωτικό αεροσκάφος για ιατρικούς λόγους, ότι και η αυτογελοιοποίηση έχει τα όριά της...».