2 Ιούνιος 2014, 12:14 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:11

Πλήθος κόσμου προσκύνησε την εικόνα της Παναγίας Σουμελά στα Χανιά

  • Πλήθος κόσμου προσκύνησε την εικόνα της Παναγίας Σουμελά στα Χανιά

Πλήθος κόσμου προσκύνησε την εικόνα της Παναγίας Σουμελά στα Χανιά

Ευχαριστήρια με αφορμή το πέρας της παραμονής των Ιερών Κειμηλίων της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Σουμελά και του Τιμίου Σταυρού των Κομνηνών στα Χανιά.

Με το πέρας της παραμονής της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Σουμελά και του Τιμίου Σταυρού των Κομνηνών θα θέλαμε σαν Σύλλογος Ποντίων Χανίων Ρωμανία να ευχαριστήσουμε:

α. Την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου και τον πρωτοσύγκελο π. Δαμασκηνό Λιονάκη για την τιμή που μας έκανε να μας προσκαλέσει στις εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στην Αγυιά κατά την υποδοχή των Ιερών Κειμηλίων.

β. Όλους τους κατοίκους του χωριού, και τον πολιτιστικό σύλλογο καθώς η συνεργασία μας υπήρξε άψογη.

γ. Τον παραδοσιακό Κρητικό σύλλογο Βιγλάτορες Χανιά (Παραδοσιακός Χορευτικός Σύλλογος) για μια ακόμη συνεργασία αποδεικνύοντας ότι Πόντος και Κρήτη έχουν περισσότερα κοινά παρά διαφορές. Αυτό ελπίζουμε να φάνηκε από το μουσικοχορευτικό αποτέλεσμα που παρουσιάσαμε από κοινού.

δ. Τέλος τον πατέρα Στυλιανό Σταγάκη της Ενορία Αγυιάς-Κυρτωμάδου γιατί από την πρώτη στιγμή ήταν ο άνθρωπος που είχε τόσα πολλά να σκεφτεί και όμως όλα κύλησαν ομαλά μας βοήθησε όλους μας στο θέμα της οργάνωσης όσον αφορά την υποδοχή και παραμονή των Ιερών Κειμηλίων για πρώτη φορά στην Κρήτη και τα Χανιά μας.

Σύλλογος Ποντίων Π.Ε. Χανίων "Η Ρωμανία"