1 Οκτώβριος 2020, 23:13 - Τελευταία Ενημέρωση: 1 Οκτώβριος 2020, 22:45

Παραδόθηκαν στην Καρδίτσα είδη πρώτης ανάγκης από την Ένωση Ποντίων Πολίχνης

  • Παραδόθηκαν στην Καρδίτσα είδη πρώτης ανάγκης από την Ένωση Ποντίων Πολίχνης
    (Φωτ.: facebook / Ένωση Ποντίων Πολίχνης)
  • Παραδόθηκαν στην Καρδίτσα είδη πρώτης ανάγκης από την Ένωση Ποντίων Πολίχνης

Στο Δημαρχείο Μουζακίου Καρδίτσας βρίσκεται η βοήθεια σε είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσαν μέλη και φίλοι της Ένωσης Ποντίων Πολίχνης, στο πλαίσιο στήριξης και ενίσχυσης των πλημμυροπαθών του δοκιμαζόμενου νομού.

Τη βοήθεια μετέφερε το ΔΣ του σωματείου το περασμένο Σάββατο, ευχόμενο «καλό κουράγιο, δύναμη και πίστη» σε όλους αυτούς που είδαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους να καταστρέφονται.

«Η επιθυμία για προσωπική επαφή με τους κατοίκους των πληγεισών περιοχών και η ειλικρινής στήριξή μας ήταν αυτή που οδήγησε στην απόφαση να παραδώσουμε αυτοπροσώπως τα πολύτιμα αγαθά. Η κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα ορεινά χωριά της Καρδίτσας είναι τραγική, όπως διαπιστώθηκε μετά λύπης, λόγω των σοβαρών καταστροφών που άφησε ο "Ιανός" στο πέρασμά του» αναφέρεται στην ανακοίνωση του σωματείου.

Μάλιστα η ποντιακή αντιπροσωπεία επιθυμούσε να προσεγγίσει και τα χώρια του δήμου Αργιθέας ώστε να παραδώσει τα πακέτα, πράγμα όμως αδύνατο λόγω της κατάστασης. Ωστόσο οι αρμόδιοι από το Δήμο Μουζακίου τους διαβεβαίωσαν ότι η βοήθειά τους θα φτάσει στους κατοίκους των χωριών.


Από την παράδοση της βοήθειας (φωτ.: facebook / Ένωση Ποντίων Πολίχνης)