28 Σεπτέμβριος 2020, 11:28 - Τελευταία Ενημέρωση: 28 Σεπτέμβριος 2020, 11:19

Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Κέρκυρας στέλνει βοήθεια στην Καρδίτσα

  • Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Κέρκυρας στέλνει βοήθεια στην Καρδίτσα
    (Φωτ.: Facebook / Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Κέρκυρας)

Στο πλευρό των πληγέντων από τον μεσογειακό κυκλώνα «Ιανό», που σφυροκόπησε πρόσφατα την Καρδίτσα, στέκεται (και) η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Κέρκυρας, η οποία κινητοποιείται για να στείλει είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της θεσσαλικής πόλης. 

Η συλλογή της ανθρωπιστικής βοήθειας θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της Λέσχης, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας έναντι του κορονοϊού.

Σύμφωνα με την Λέσχη, γίνεται έκκληση τόσο στα μέλη του σωματείου όσο και στους κατοίκους του νησιού να βοηθήσουν στην αποστολή βοήθειας στην Καρδίτσα, στηρίζοντας έτσι, όσο γίνεται περισσότερο, τους πλημμυροπαθείς της περιοχής, που βιώνουν πολύ δύσκολες καταστάσεις αυτές τις ημέρες.

Η Λέσχη θα είναι ανοιχτή σήμερα Δευτέρα (28/9), αλλά και την Τετάρτη (30/9), τις ώρες 19:00-21:00, γι' αυτόν τον σκοπό. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσφέρουν: τρόφιμα μακράς διαρκείας (αλεύρι, ρύζι, ζυμαρικά, γάλα σκόνη για παιδιά, εβαπορέ, ζάχαρη, πελτέ τομάτας, παξιμάδια, κονσέρβες, δημητριακά) και είδη πρώτης ανάγκης (βρεφικές πάνες και είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας).