31 Μάιος 2014, 14:15 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:11

Χιού Τζάκμαν: Το ξέρεις, ότι έχω ελληνικό αίμα;

  • Χιού Τζάκμαν: Το ξέρεις, ότι έχω ελληνικό αίμα;

Ο διάσημος ηθοποιός αποκαλύπτει τις νησιώτικες ρίζες του

Την ελληνική του καταγωγή αποκάλυψε ο διάσημος αυστραλός ηθοποιός Χιού Τζάκμαν, κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας στη Μελβούρνη, της νέας του ταινίας X-men: Days of Future Past όπου υποδύεται τον ρόλο του Wolverine. Αφού του συστήθηκε δημοσιογράφος της εφημερίδας Νέος Κόσμος και πριν προλάβει να του κάνει ερώτηση ο Τζάκμαν είπε: «Ξέρεις πως έχω κι εγώ ελληνικό αίμα;

Ο προπάππους μου ήταν Έλληνας, Μπέλας το επώνυμο και καταγόταν από την Ίο». Τόνισε ακόμη ότι δεν έχει επισκεφθεί την Ίο, αν και έχει επισκεφθεί στο παρελθόν την Ελλάδα και πως σκοπεύει να το κάνει. «Ο πατέρας μου και ο αδελφός του πήγαν πολλές φορές. Εγώ όχι. Τώρα όμως είμαι έτοιμος να πάω. Το θέλω πολύ. Να γνωρίσω το νησί του προπάππου μου. Και θα το κάνω» είπε.

Ο Τζάκμαν συμμετείχε στη βραδιά που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα δόθηκαν υπέρ του Ιδρύματος Καταπολέμησης του Καρκίνου ( Fight Canser Foundation) του οποίου ο Τζάκμαν είναι πρεσβευτής. Ο ίδιος προέβη πρόσφατα στη δεύτερη αφαίρεση μελανώματος από τη μύτη του.

Πηγή: lifo.gr