27 Σεπτέμβριος 2020, 09:51 - Τελευταία Ενημέρωση: 27 Σεπτέμβριος 2020, 09:30

Η Ένωση Ποντίων Γλυφάδας παρέδωσε τρόφιμα για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

  • Η Ένωση Ποντίων Γλυφάδας παρέδωσε τρόφιμα για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας
    Εικόνα από τη συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας (φωτ. Δήμος Γλυφάδας)

Τρία φορτηγά γεμάτα τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και κλινοσκεπάσματα, συγκεντρώθηκαν προχθές στη Γλυφάδα, για τους πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες που προκάλεσε ο κυκλώνας «Ιανός» στην Καρδίτσα αλλά και σε άλλες περιοχές της Θεσσαλίας.

Παρούσα (και) σε αυτό το κάλεσμα ήταν η Ένωση Ποντίων Γλυφάδας «Η Ρωμανία» με τον δραστήριο πρόεδρό της Κυριάκο Τιλγκερίδη, ο οποίος υπογράμμισε ότι «η έμπρακτη προσφορά είναι αυτονόητη υποχρέωση όλων μας τις δύσκολες αυτές ώρες». Ο σύλλογος πρόσφερε τρόφιμα για τους πλημμυροπαθείς, συμβάλλοντας στην προσπάθεια που οργανώθηκε από τον τοπικό Δήμο.

«Απλώνουμε σήμερα μια γέφυρα αγάπης και προσφοράς ανάμεσα στη Γλυφάδα και την Καρδίτσα. Είναι η ελάχιστη συμβολή μας για τη στήριξη των συνανθρώπων μας στις δύσκολες ώρες που περνούν και ευχαριστούμε πάρα πολύ τους συμπολίτες μας για την ανταπόκρισή τους. Ευχόμαστε και ελπίζουμε σύντομα αυτή η δύσκολη κατάσταση να αποτελεί παρελθόν», τόνισε ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

«Όλοι μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο» επεσήμανε η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Λένα Δεναξά και ευχαρίστησε από την πλευρά της τον κόσμο που συμμετείχε και προσέφερε.