25 Σεπτέμβριος 2020, 19:40 - Τελευταία Ενημέρωση: 25 Σεπτέμβριος 2020, 19:11

Οι Αντετοκούνμπο ενισχύουν τους πληγέντες της Καρδίτσας

  • Οι Αντετοκούνμπο ενισχύουν τους πληγέντες της Καρδίτσας
    Οι Γιάννης, Θανάσης και Κώστας Αντετοκούνμπο ποζάρουν μετά από παιχνίδι του ΝΒΑ ανάμεσα στους Λος Άντζελες Λέικερς και τους Μιλγουόκι Μπακς (φωτ.: EPA / Tannen Maury Shutterstock Out)

Βοήθεια στους πληγέντες της Καρδίτσας από τον μεσογειακό κυκλώνα «Ιανό» προσφέρει η οικογένεια Αντετοκούνμπο. Όπως αποκάλυψε ο Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας σε σημερινή ανακοίνωσή του, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο επικοινώνησε με τους ιθύνοντες του μπασκετικού συλλόγου της θεσσαλικής πόλης, εκδηλώνοντας την πρόθεση της οικογένειας να συνδράμει στην προσπάθεια ενίσχυσης των κατοίκων της πόλης και του νομού.

Ο ΑΣ Καρδίτσας, στη σελίδα του στο facebook, έγραψε σχετικά: «Η οικογένεια Αντετοκούνμπο δίπλα στην Καρδίτσα!!! Η οικογένεια Αντετοκούνμπο από την πρώτη στιγμή έδειξε το ενδιαφέρον και την αλληλεγγύη της για την Καρδίτσα στις δύσκολες ημέρες που περνά.

»Προσωπικά ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, μέλος της οικογένειας των διακεκριμένων αθλητών, επικοινώνησε με τον ΑΣ Καρδίτσας, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους και τη διάθεσή τους να συνδράμουν στην αντιμετώπιση των τεράστιων αναγκών. Ήδη δρομολογείται η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία η οικογένεια θα αποστείλει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας, ώστε αυτά να διατεθούν στους πληγέντες συνανθρώπους μας.

»Ευχαριστούμε από καρδιάς την οικογένεια Αντετοκούνμπο που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, την ευαισθησία και την αλληλεγγύη της προς όλους όσοι έχουν ανάγκη».