25 Σεπτέμβριος 2020, 10:56 - Τελευταία Ενημέρωση: 25 Σεπτέμβριος 2020, 10:28

Αυτοκτόνησε γιατρός στο «Αχιλλοπούλειο» του Βόλου

  • Αυτοκτόνησε γιατρός στο «Αχιλλοπούλειο» του Βόλου
    Ο διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του «Αχιλλοπούλειου» Νοσοκομείου Βόλου

Απαγχονισμένος στο σπίτι του βρέθηκε ο διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του «Αχιλλοπούλειου» Νοσοκομείου Βόλου Αλέξανδρος Δούρας. Τον γιατρό βρήκε η πρώην σύζυγός του που τον αναζητούσε γιατί δεν απαντούσε στις κλήσεις της.

Όπως αναφέρεται σε τοπικά μέσα ενημέρωσης η γυναίκα, με την οποία είχε αποκτήσει δύο παιδιά, τον βρήκε κρεμασμένο με καλώδιο από σωλήνα του καλοριφέρ.

Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ σε όλους όσοι τον γνώριζαν. ο Αλέξανδρος Δούρας, μέχρι χθες το μεσημέρι, εργαζόταν κανονικά στο νοσοκομείο. Πληροφορίες αναφέρουν πως είχε ζητήσει ραντεβού από τον διοικητή του «Αχιλλοπούλειου» Γ. Ντόκο για υπηρεσιακά θέματα.

Ήταν στέλεχος της Αριστεράς. Είχε διατελέσει μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας επί προεδρίας Ματθαίου Δραμητινού, ενώ τον Μάιο του 2014 είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος Βόλου με την παράταξη «Δρόμοι Συνεργασίας Ανατροπής & Αλληλεγγύης» με επικεφαλής τον Μαργαρίτη Πατσιαντά, με τον οποίο ήταν και στενοί φίλοι, θέση από την οποία είχε παραιτηθεί τον Ιούλιο του 2015. Στις εκλογές του Μαΐου 2019 είχε κατέλθει ως υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με την παράταξη «Μαζί για τον Βόλο» και τον Ιάσονα Αποστολάκη.