22 Σεπτέμβριος 2020, 15:03 - Τελευταία Ενημέρωση: 22 Σεπτέμβριος 2020, 15:07

Δέσμευση Μητσοτάκη από την Καρδίτσα για αποζημιώσεις με γρήγορες διαδικασίες σε όσους επλήγησαν από τον «Ιανό»

  • Δέσμευση Μητσοτάκη από την Καρδίτσα για αποζημιώσεις με γρήγορες διαδικασίες σε όσους επλήγησαν από τον «Ιανό»
    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει δηλώσεις στον Τύπο μετά την επίσκεψη στις πληγείσες περιοχές στο Μουζάκι Καρδίτσας (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού / Δημήτρης Παπαμήτσος)

Τη διαβεβαίωση ότι η κυβέρνηση «με ταχύτητα και αποφασιστικότητα» θα σταθεί δίπλα στους κατοίκους, τους επαγγελματίες και τους αγρότες των περιοχών που επλήγησαν από το σφυροκόπημα του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανού», έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν από την αναχώρησή του από το Μουζάκι Καρδίτσας και μετά την επίσκεψή του στις πληγείσες περιοχές.

Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Εξαγγείλαμε άμεσα μέτρα και παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις. Θέλω να γνωρίζουν οι κάτοικοι της περιοχής, οι επαγγελματίες, οι αγρότες, ότι η κυβέρνηση με ταχύτητα και αποφασιστικότητα θα σταθεί δίπλα τους.

»Και θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να μπορέσουν οι άνθρωποι αυτοί να ξαναπατήσουν στα πόδια τους, οι αγρότες να αποζημιωθούν και οι επαγγελματίες, κυρίως, οι επαγγελματίες στο κέντρο της Καρδίτσας να έχουν την οικονομική στήριξη ώστε να ξαναβάλουν μπροστά τις δουλειές τους».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού, σημειώθηκε ένταση έξω από το δημαρχείο Καρδίτσας όταν πολίτες και μέλη συλλογικοτήτων και φορέων ήρθαν αντιμέτωποι με αστυνομικές δυνάμεις.