21 Σεπτέμβριος 2020, 11:00 - Τελευταία Ενημέρωση: 21 Σεπτέμβριος 2020, 11:05

Ποντιακή Εστία Στουτγάρδης: Αγιασμός σε στενό κύκλο λόγω κορονοϊού

  • Ποντιακή Εστία Στουτγάρδης: Αγιασμός σε στενό κύκλο λόγω κορονοϊού
    (Φωτ.: facebook / Ποντιακή Εστία Στουτγάρδης)

Το απόγευμα του Σάββατου 19 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στον εξωτερικό χώρο της Ποντιακής Εστίας Στουτγάρδης.

Σύμφωνα με το σωματείο τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας της υγείας των μελών έναντι του κορονοϊού.

«Η έναρξη κάθε νέας συλλογικής χρονιάς είναι πάντα μια ξεχωριστή, ιδιαίτερα σημαντική μέρα για όλους και όλες μας. Φέτος, τα συναισθήματα είναι ανάμικτα, ευχάριστη αναμονή για τη νέα χρονιά, αβεβαιότητα όμως λόγω των πρωτόγνωρων δεδομένων.

»Σίγουρα, η νέα συλλογική χρονιά στη Ποντιακή Εστία αναμένεται να είναι διαφορετική, αφού ο κορονοϊός εξακολουθεί να ταλαιπωρεί όλη την υφήλιο. Παρόλες τις δυσκολίες, θα πρέπει όλοι και όλες να μεριμνήσουμε για την πολιτιστική στήριξη του Συλλόγου μας και την ομαλή συνέχιση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, ενώ ταυτόχρονα, θα πρέπει να επιδείξουμε τη δέουσα ωριμότητα και υπευθυνότητα, για να προστατεύσουμε την υγεία της νεολαίας των συνανθρώπων μας αλλά και των εαυτών μας» ανέφερε στον λόγο του ο πρόεδρος, Σάββας Εξουσίδης.

Το σωματείο, είπε ο πρόεδρός του, φέτος θα λειτουργήσει με ανανεωμένο πολιτιστικό πρόγραμμα, κάθε Κυριακή από τις 12:30 έως 17:00, το οποίο θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.