21 Σεπτέμβριος 2020, 17:39 - Τελευταία Ενημέρωση: 21 Σεπτέμβριος 2020, 17:12

Ένωση Ποντίων Σαλαμίνας: Αναβάλλουμε κάθε δραστηριότητα

  • Ένωση Ποντίων Σαλαμίνας: Αναβάλλουμε κάθε δραστηριότητα

Σήμερα είχε ανακοινωθεί ότι θα πραγματοποιούνταν το πρώτο μάθημα ποντιακών χορών στην Ένωση Ποντίων Σαλαμίνας «Παναγία Σουμελά» για τη νέα σεζόν. Τα νέα μέτρα όμως έναντι του κορονοϊού ανάγκασαν το ΔΣ να αναβάλλει κάθε δραστηριότητα στο σωματείο για την προστασία της υγείας των μελών του.

Αναβάλλεται και ο σημερινός αγιασμός.

«Με απόλυτη συναίσθηση της πραγματικότητας και των δεδομένων και στο πλαίσιο της κοινωνικής υπευθυνότητας που απαιτείται να επιδεικνύεται από συλλογικούς φορείς στις τρέχουσες περιστάσεις, η Ένωση Ποντίων Σαλαμίνας αναβάλλει κάθε δραστηριότητα μέχρι νεωτέρας, συμβάλλοντας στην πρόληψη της διάδοσης του κορονοϊού αλλά και την προστασία των μελών και φίλων καθώς και συγγενικών προσώπων και λοιπών επαφών» αναφέρεται στην ανακοίνωση του σωματείου.

«Τα νέα μέτρα δυστυχώς ισχύουν και για το νησί για την ασφάλεια όλων των μελών και των φίλων του συλλόγου. Είμαστε υποχρεωμένοι να αναβάλουμε κάθε δραστηριότητα. Ο αγιασμός θα γίνει μετά τις 4 Οκτωβρίου εφόσον η κατάσταση είναι πιο ήπια» τόνισε στο pontos-news.gr ο πρόεδρος της Ένωσης, Παναγιώτης Λιαδάκης.