30 Μάιος 2014, 11:56 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:12

Φρίκη! Βίαζαν παιδιά οικοτροφείου και τα ανάγκαζαν να τρώνε περιττώματα

  • Φρίκη! Βίαζαν παιδιά οικοτροφείου και τα ανάγκαζαν να τρώνε περιττώματα

Φρίκη! Βίαζαν παιδιά οικοτροφείου και τα ανάγκαζαν να τρώνε περιττώματα.Δεν έχει τέλος η φρίκη και ο αποτροπιασμός που προκαλούν όσα έρχονται στο φως για τους ομαδικούς βιασμούς στην Ινδία.

Πέντε ανήλικα παιδιά που έμεναν σε οικοτροφείο της δυτικής Ινδίας αποκάλυψαν πως είχαν βιαστεί επαλειμμένα, είχαν υποχρεωθεί να βλέπουν ταινίες πορνό και στη συνέχεια να αναπαριστούν μεταξύ τους στις σκηνές! Κι αν δεν συμμορφώνονταν με τις αρρωστημένες διαταγές και ορέξεις, εξαναγκάζονταν να τρώνε περιττώματα ως τιμωρία.

Ο ιδιοκτήτης και η διευθύντρια ενός οικοτροφείου συνελήφθησαν, ανακοίνωσαν η αστυνομία και εργαζόμενοι σε φιλανθρωπική οργάνωση.

Ο 52χρονος ιδιοκτήτης του φιλανθρωπικού κληροδοτήματος Chandraprabha Charitable Trust και η 30χρονη διευθύντριά του συνελήφθησαν μετά από επιδρομή της αστυνομίας στο σχολείο, το οποίο βρίσκεται στην πόλη Καρζάτ του κρατιδίου Μαχαράστρα.

"Δεχθήκαμε μια μήνυση από την φιλανθρωπική οργάνωση Childline που έλεγε ότι ένα παιδί πήγε σπίτι του για τις διακοπές και εξομολογήθηκε στη μητέρα του ότι γίνονται καταχρήσεις", δήλωσε αργά το βράδυ της Πέμπτης στο πρακτορείο Reuters ο Ρ.Ρ. Πατίλ, επιθεωρητής της αστυνομίας της Καρζάτ.

"Έχουν μιλήσει πλέον συνολικά πέντε παιδιά και συλλάβαμε τους δύο υπόπτους για διάφορα αδικήματα", δήλωσε ακόμη προσθέτοντας πως στα αδικήματα αυτά περιλαμβάνονται το παρά φύσιν σεξ, ο παράνομος περιορισμός και σεξουαλική επίθεση.

Το σχολείο φιλοξενούσε 28 μη προνομιούχα παιδιά ηλικίας από 4 ως 14 ετών, για 10 μήνες το χρόνο, είπε ο Πατίλ, αλλά τα περισσότερα βρίσκονταν για διακοπές στα σπίτια τους όταν έγινε η επιδρομή της αστυνομίας.
Οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν αν έχουν κακοποιηθεί και άλλα παιδιά και αν υπάρχουν άλλοι ύποπτοι.

Η Ανουράντα Σαχασραμπούντε της Childline, μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης που υποστηρίζεται από την κυβέρνηση, δήλωσε πως τα παιδιά μίλησαν για πάσης φύσεως σεξουαλική και σωματική κακοποίηση.

"Είναι μια φρικτή υπόθεση. Τα παιδιά μας μιλάνε για τη σεξουαλική κακοποίηση που ελάμβανε χώρα εκεί. Υπήρχε στοματικό σεξ, υπήρχε καταναγκαστικό σεξ... Αυτά τα πράγματα φωτογραφίζονταν", είπε η Σαχασραμπούντε στο ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο NDTV.

"Τιμωρούσαν τα παιδιά βάζοντάς τα να τρώνε περιττώματα σκύλων και, αν έκαναν εμετό, τα έβαζαν να τρώνε τον εμετό", πρόσθεσε.

Η αστυνομία είπε πως το οικοτροφείο λειτουργούσε από το 2002, αλλά δεν ήταν καταχωρισμένο στις αρχές και για το λόγο αυτό διέφευγε των κυβερνητικών επιθεωρήσεων.

Πηγή: newsit.gr