20 Σεπτέμβριος 2020, 17:26 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Σεπτέμβριος 2020, 17:27

O Θανάσης Ευθυμιάδης χορεύει ποντιακά μέσα στη βροχή (βίντεο)

  • O Θανάσης Ευθυμιάδης χορεύει ποντιακά μέσα στη βροχή (βίντεο)
    (Πηγή: dailymotion.com)

Ο κορονοϊός έχει παγώσει τις δραστηριότητες των ποντιακών συλλόγων στη χώρα. Ανάμεσα σε αυτούς και η Ένωση Ποντίων Σουρμένων, όπου ο δημοφιλής ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε τηλεοπτική συνέντευξή του στο παρελθόν, πηγαίνει και χορεύει ποντιακά, διατηρώντας έτσι άρρηκτους δεσμούς με τις ποντιακές ρίζες του (από την πλευρά του πατέρα του).

Με μια ανάρτηση που έκανε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Θανάσης Ευθυμιάδης έδειξε ότι όχι μόνο δεν... πτοήθηκε από την αναστολή της δράσης του ποντιακού συλλόγου στο Ελληνικό, αλλά δεν τον «φρέναρε» ούτε η δυνατή βροχή που έφερε μαζί του στη χώρα μας ο μεσογειακός κυκλώνας «Ιανός», τα τελευταία 24ωρα.

Με ένα χαρακτηριστικό βίντεο που ανέβασε στο Instagram, ο γνωστός ηθοποιός εμφανίζεται να χορεύει ποντιακά, ξυπόλητος μέσα στη βροχή, και να το απολαμβάνει!

«"And the ones who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music". Nietzsche. Πυρρίχιος στη βροχή. Μόνος μου. Μέχρι να ξαναεπιτραπεί να σφίξω τα χέρια των συνχορευτών μου στον σύλλογο Ποντίων Σουρμένων!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.