15 Σεπτέμβριος 2020, 17:46 - Τελευταία Ενημέρωση: 15 Σεπτέμβριος 2020, 17:02

Έρχεται το 35ο Ποντιακό Τριήμερο του συλλόγου «Αργώ» Καλλιθέας (βίντεο)

  • Έρχεται το 35ο Ποντιακό Τριήμερο του συλλόγου «Αργώ» Καλλιθέας (βίντεο)
    Από το ποντιακό τριήμερο το 2017 στην πλατεία Δαβάκη (Φωτ.: facebook / Νεολαία Παμποντιακού Συλλόγου «Η Αργώ»)

Για 35η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιεί ο Παμποντιακός Σύλλογος Καλλιθέας «Η Αργώ» το καθιερωμένο ποντιακό τριήμερό του, από την Παρασκευή 25 έως την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του σωματείου, οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με βάση τα μέτρα της πολιτείας έναντι του κορονοϊού.

«Το "Ποντιακό Τριήμερο" αποτελεί θεσμό και συμπληρώνει φέτος 35 συνεχόμενα χρόνια αδιάλειπτης διεξαγωγής και παρουσίασης στα ιστορικά, πολιτισμικά, κοινωνικά ζητήματα του ποντιακού ελληνισμού, αλλά και ευρύτερα όσον αφορά την Ελλάδα.

»Ως διοργάνωση πολιτισμικού, εθνικού, ιστορικού, κοινωνικού περιεχομένου, αγκαλιάστηκε από τον κόσμο με το ενδιαφέρον και την αγάπη του που έχει εκδηλωθεί με παρουσία και συμμετοχή πλήθους κατοίκων της Καλλιθέας και επισκεπτών της πόλης.

»Εντάσσεται στα χαρακτηριστικά δρώμενα του ΠΣ "Η Αργώ" και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ιστορικής πορείας του συλλογικού φορέα και λαμβάνει χώρα με τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Καλλιθέας» αναφέρεται στην ανακοίνωση του σωματείου.


Από τις περσινές εκδηλώσεις (βίντεο: Kallithea Press)

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.