14 Σεπτέμβριος 2020, 20:32 - Τελευταία Ενημέρωση: 14 Σεπτέμβριος 2020, 19:51

Δεκάδες πολίτες στην εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων

  • Δεκάδες πολίτες στην εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων
    (Φωτ.: Fotis Pastourmatzis)

Μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας στη δύσκολη εποχή που διανύουμε έστειλε χθες η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων, στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε σε συνεργασία με το δήμο, το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο» και άλλα σωματεία της περιοχής.

Από νωρίς το πρωί εθελοντές αιμοδότες άρχισαν να προσέρχονται στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο, για να δώσουν αίμα και να προσφέρουν ζωή σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

«Η αιμοδοσία είναι γιορτή. Χαίρομαι ιδιαίτερα που συνδημότες μας, αλλά και κάτοικοι άλλων περιοχών της Θεσσαλονίκης συμμετέχουν μαζικά και συμβάλλουν στην προσπάθεια για να αυξηθούν τα αποθέματα αίματος. Ειδικά αυτή την περίοδο, λόγω της πανδημίας της Covid-19, είναι πολύ σημαντικό να ενισχύσουμε τις τράπεζες αίματος.

»Συγχαρητήρια από καρδιάς σε όλες και όλους τους εθελοντές αιμοδότες. Η συμμετοχή τους μας ενθαρρύνει για να διοργανώνουμε τακτικά εκστρατείες αιμοδοσίας στο Δήμο μας», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Στην αιμοδοσία το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Μήττας καθώς και μέλη Συλλόγου Κρητών Ωραιοκάστρου και Φίλων «Ερωτόκριτος», του Περιβαλλοντικού-Πολιτιστικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου, του Συλλόγου Γυναικών Ωραιοκάστρου «Η Αρίστη» και δεκάδες πολίτες.

Εκδηλωσεις