29 Μάιος 2014, 10:27 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:12

Δείτε τί έγινε στην βραδιά κλασσικού και σύγχρονου χορού από την Εύξεινο Λέσχη Νάουσας

  • Δείτε τί έγινε στην βραδιά κλασσικού και σύγχρονου χορού από την Εύξεινο Λέσχη Νάουσας

Δείτε τί έγινε στην βραδιά κλασσικού και σύγχρονου χορού από την Εύξεινο Λέσχη Νάουσας. Φωτογραφίες στο τέλος του άρθρου.

Μια φαντασμαγορική βραδιά κλασσικού και σύγχρονου Χορού πραγματοποίεισαι η Εύξεινος Λέσχη Νάουσας , το Σάββατο 17 Μαΐου 2014 στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας. Οι μαθήτριες της Σχολής χόρεψαν κλασσικό μπαλέτο, σύγχρονο, Ζumba και Hip-hop . Σε μουσική διάσημων συνθετών όπως Tchaikovsky, Χατζιδάκι, Strauss, Chopin, Charleston... Μια καταπληκτική δίωρη παράσταση με πανδαισία χρωμάτων, εναλλαγή ήχου και φωτισμού που κράτησε προσηλωμένους τους θεατές της. Πάντως τα γατάκια, οι κουκλίτσες, οι ομπρελίτσες, οι πεταλούδες, τα λουλούδια, αλλά και οι εντυπωσιακές χορεύτριες των μεγαλύτερων τμημάτων είχαν αποθεωθεί από το κοινό. Μετά το πέρας της παράστασης ακολούθησε βράβευση των δασκάλων και του τμήματος Intermediate.

Την γενική επιμέλεια της παράστασης, διδασκαλίας και χορογραφιών είχε η Χριστίνα Μπράτση, την διδασκαλία και τις χορογραφίες Hip-hop η Ελευθερία Ζαγανίδου, ενώ την διδασκαλία Zumba η Όλγα Σιούγγαρη. Επίσης συμμετείχε το τμήμα κλασσικού χορού της κ. Άννας Δαβουρτζίκα.

Δείτε φωτογραφίες στο τέλος του άρθρου.

Gallery