29 Μάιος 2014, 09:21 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:12

Σκοτώθηκε ακόμη ένας Τούρκος κομάντο των Ιμίων

  • Σκοτώθηκε ακόμη ένας Τούρκος κομάντο των Ιμίων

Σκοτώθηκε ακόμη ένας Τούρκος κομάντο των Ιμίων

Άλλος ένας Τούρκος κομάντο που συμμετείχε στην ομάδα που ήταν στα Ιμια το 1996 σκοτώθηκε χθες- και η συνωμοσιολογία θα πάρει πάλι φωτιά στην Ελλάδα! Πρόκειται για τον επικεφαλής - μέχρι το θάνατό του -  υπηρεσίας  Ασφάλειας της τουρκικής Πολιτικής Αεροπορίας ΤΗΥ Σααντετίν Ντογάν ο οποίος  απεβίωσε χθες κατά την ένοπλη επίθεση σε όχημα της εταιρίας στο Μογκαντίσου της Σομαλίας.

Όπως αναφέρεται  σε μερίδα του τουρκικού τύπου ήταν μεταξύ των αντρών των ειδικών δυνάμεων του Τουρκικού ΠΝ (Ομάδα SAT) κατά την κρίση των Ιμίων το 1996 και τελευταία δικαζόταν για την ''υπόθεση Ποϊράζκιοι'' που αφορούσε  θαμμένα όπλα στην ομώνυμη περιοχή της Κωνσταντινούπολής.

Ο Σααντετίν Ντογάν μέλος της ομάδαςτ ων Ιμίων, εργάζονταν τα τελευταία χρόνια ως διευθυντής της εταιρίας ασφαλείας Τσετίν που συνεργάζονταν με την Τουρκική αεροπορική εταιρία ΤΗΥ, στο παράρτημα στη Σομαλία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των τουρκικών αεροπορικών αερογραμμών όχημα που μετέφερε προσωπικό της ΤΗΥ δέχθηκε ένοπλη επίθεση ενώ κινούνταν στην Σομαλία. Ο υπεύθυνος τύπου των ΤΗΥ Αλή Γκεντς, ανέφερε μεταξύ άλλων  ότι ανάμεσα σε αυτούς που σκοτώθηκαν ήταν και ο υπεύθυνος ασφαλείας Σααντετίν Ντογάν- διευθυντής της εταιρίας ασφαλείας Τσετίν.

Πηγή: onalert.gr