11 Σεπτέμβριος 2020, 15:14 - Τελευταία Ενημέρωση: 11 Σεπτέμβριος 2020, 14:29

«Νόστος, ρίζα μ' και κλαδί μ'»: Η τελευταία επετειακή παράσταση (βίντεο)

  • (Βίντεο: OPEN TV)

Ο δημοφιλής ηθοποιός Τάκης Βαμβακίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» στο κανάλι Open με παρουσιαστές την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, και μίλησε για τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά «Το κόκκινο ποτάμι», όπως επίσης και για την τελευταία παράσταση του θεατρικού έργου Νόστος, ρίζα μ' και κλαδί μ'.

Η αυλαία της παράστασης πέφτει την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου (ώρα 21:00), στη Μονή Λαζαριστών, ενώ θα τιμηθεί για το έργο του ο ιστορικός και καθηγητής Κωνσταντίνος Φωτιάδης.

«Παίζουμε την τελευταία επετειακή παράσταση με θέμα την Γενοκτονία των Ποντίων την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, στη Μονή Λαζαριστών. Ευχαριστούμε πολύ την Περιφέρεια για την παραχώρηση του θεάτρου. Θα έχει ένα σημείο η παράσταση τιμητικού χαρακτήρα προς τον άνθρωπο που αφιέρωσε τη ζωή του στη Γενοκτονία των Ποντίων, τον Κωνσταντίνο Φωτιάδη» ανέφερε στην εκπομπή ο Τ. Βαμβακίδης.

Ο ηθοποιός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη συμμετοχή του στη σειρά «Το κόκκινο ποτάμι», και ευχαρίστησε τους συντελεστές, που έδωσαν όλη τους την ψυχή ώστε να βγει αυτό το αποτέλεσμα. Τέλος, μίλησε για τη βοήθεια που του έχει δώσει ο Χάρρυ Κλυνν, αλλά και την αγάπη του για την οικογένειά του.


Τάκης Βαμβακίδης και Κωνσταντίνος Φωτιάδης σε πρώτο πλάνο (φωτ.: Ένωση Ποντίων Πιερίας)