28 Μάιος 2014, 13:45 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:12

Σοκ στα Γιαννιτσά: 18χρονος μαθητής αυτοκτόνησε την πρώτη ημέρα των Πανελληνίων

  • Νεκρός νεαρός άνδρας στο δάσος Χαϊδαρίου! 2

Έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας - Ο άτυχος μαθητής εξέπνευσε ενώ μεταφερόταν στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης από τα Γιαννιτσά.

Απέραντη θλίψη προκαλεί η είδηση του χαμού ενός 18χρονου μαθητή από τα Γιαννιτσά, ο οποίος επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του σήμερα που ξεκινούν οι Πανελλήνιες εξετάσεις.

Το 18χρονο αγόρι, που ήταν μαθητής της Γ' Λυκείου, αντί να πάει στο σχολείο του για να λάβει μέρος στις Πανελλήνιες ανέβηκε στον 4ο όροφο πολυκατοικίας κοντά στο σπίτι του και έπεσε στο κενό. Ποιοι είναι οι λόγοι που οδήγησαν το άτυχο παλικάρι στην απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή του; Ήταν η πίεση από την ψυχοφθόρο διαδικασία των Πανελληνίων που τον οδήγησε στο απονεννοημένο διάβημα; Ηταν ο φόβος μην τυχόν και αποτύχει σε μια δοκιμασία που πολλά παιδιά στην ευαίσθητη ηλικία των 18 θεωρούν ότι θα καθορίσει ολόκληρη τη ζωή τους;

Τα ερωτήματα αυτά έχουν μικρή σημασία μπροστά στο μέγεθος της τραγωδίας. Ο 18χρονος μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Γιαννιτσών διασωληνωμένος. Δυστυχώς όμως κατέληξε πριν το ασθενοφόρο φτάσει στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπως λέει η διοικήτρια του ΕΚΕΠΥ Θεσσαλονίκης Τζίνα Λεπτοκαρύδου.

Πηγή: protothema.gr