6 Σεπτέμβριος 2020, 10:04 - Τελευταία Ενημέρωση: 6 Σεπτέμβριος 2020, 10:00

Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης, με «Ψυχή και Σώμα» στο ακριτικό Καστελόριζο

  • Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης, με «Ψυχή και Σώμα» στο ακριτικό Καστελόριζο
    Οι αδερφοί Τσαχουρίδη επί σκηνής (φωτ.: Βαλεντίνα Ουσταμπασίδου)

O Κωνσταντίνος και ο Ματθαίος Τσαχουρίδης ετοιμάζονται να δώσουν ένα ξεχωριστό ρεσιτάλ με «Ψυχή και Σώμα» στο Καστελόριζο, στο ακριτικό νησί του Αιγαίου το οποίο έχει μπει στο επίκεντρο της τουρκικής προκλητικότητας, το τελευταίο διάστημα.

Οι δύο καλλιτέχνες θα δώσουν μια μοναδική συναυλία τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στο λιμάνι του νησιού, με ελεύθερη είσοδο για τους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Η ποντιακή λύρα και οι σκοποί της θα ακουστούν στο νοτιανατολικότερο άκρο της Ελλάδας και της Ευρώπης, σε μια μουσική βραδιά που αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό με ήχους παραδοσιακούς αλλά και μοντέρνους.

Ο Ματθαίος Τσαχουρίδης γράφει χαρακτηριστικά στη σελίδα του στο facebook: «Με συγκίνηση και "ακριτική" ψυχή, ταξιδεύουμε στο Καστελλόριζο! Ημέρα εορτής του "Τιμίου Σταυρού" στις 14 Σεπτεμβρίου 2020, ώρα 9 το βράδυ στο λιμάνι στο Καστελλόριζο. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συντελεστές του μουσικού μας σχήματος "Ψυχή και Σώμα" και ιδιαίτερα το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τσαβλίρη για την αμέριστη συμβολή του, ώστε η επιθυμία μας, για αυτήν την ξεχωριστής σημασίας συναυλία, να γίνει πραγματικότητα! Θα θέλαμε να είστε εκεί! Γνωρίζουμε όμως ότι θα μας στηρίζετε με την αγάπη σας!».