27 Μαΐου 2014, 18:19 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτεμβρίου 2014, 19:12

Χάνουμε τη Θράκη. Stop!

  • Χάνουμε τη Θράκη. Stop!

Το βαθύ τουρκικό κράτος έβαλε το πόδι του από προχθές το βράδυ στη Θράκη μέσω του DEB (όπως είναι η τουρκική ονομασία) του κόμματος της μουσουλμανικής μειονότητας «Ισότητα-Ειρήνη-Φιλία» του Αχμέτ Σαδίκ.

Του Κώστα Χαρδαβέλλα

Οι δημιουργοί, οι επιτελείς και οι εμπνευστές του DEB αυτοχαρακτηρίζονται ως «Τούρκοι της Θράκης» (ενώ είναι Έλληνες μουσουλμάνοι), χρηματοδοτούνται από το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής, από τις τουρκικές τράπεζες της Θράκης και εκτελούν τυφλά εντολές της Άγκυρας, που έχει βασικό στόχο τη διείσδυση της Τουρκίας στη Θράκη και σε ορισμένα νησιά του Αιγαίου (Ρόδος, Κως) που έχουν μεγάλο μουσουλμανικό στοιχείο. Σε δεύτερη φάση χρησιμοποιώντας τους «Τούρκους της Θράκης» η Άγκυρα σκοπεύει να στείλει στην ελληνική βουλή και στην ευρωβουλή τα δικά της «όργανα» μέσα από την Ελλάδα.

Το χειρότερο όμως είναι ότι στα χθεσινά τηλεοπτικά πάνελ, όπου πολιτικοί και δημοσιογράφοι κουβέντιαζαν για τα ποσοστά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, για το πόσες καρέκλες αναλογούν στη βουλή στο κάθε κόμμα μετά τα χθεσινά ποσοστά τους, με το πόσο γαλάζια ή ροζ έγινε η Ελλάδα στις περιφέρειες, ενώ κουβέντιαζαν μέχρι τα ξημερώματα για το θρίλερ Δούρου-Σγουρού, δεν έγινε ούτε κουβέντα δύο λεπτών για αυτό το επικίνδυνο εθνικά φαινόμενο της κυριαρχίας των τουρκόφωνων στη Θράκη.

Το τουρκικό DEB ήρθε πρώτο με 50% ποσοστό έναντι όλων των άλλων κομμάτων στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης και πήρε τους δήμους Κομοτηνής, Ιάσμου, Αρριανών, Μύκης, Τοπείρου και Αβδήρων.

Τα ποσοστά του DEB κυμαίνονται σε πολλές ορεινές περιοχές της Ροδόπης και της Ξάνθης στο 80-90%, ενώ στο 44ο εκλογικό τμήμα του ορεινού οικισμού της Κάτω Δροσινής, επί 64 ψηφισάντων το DEP έλαβε 64 ψήφους. Οι Τουρκόφωνοι που αυτοχαρακτηρίζονται «πολίτες της τουρκικής δυτικής Θράκης» έκαναν μία πρόβα τζενεράλε μέτρησης της δύναμής τους και ο επόμενος στόχος τους είναι να μετάσχουν στις εθνικές εκλογές, ώστε να εισαγάγουν στην ελληνική βουλή τους πρώτους αντιπροσώπους τους που ουσιαστικά θα φέρνουν τη φωνή και τις απαιτήσεις της Άγκυρας μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Πηγή: newsbomb.gr