4 Σεπτέμβριος 2020, 19:48 - Τελευταία Ενημέρωση: 4 Σεπτέμβριος 2020, 19:42

Κωνσταντινούπολη: Πρόστιμο γιατί πουλούσε καρπούζια σε Λαμποργκίνι (βίντεο)

  • Κωνσταντινούπολη: Πρόστιμο γιατί πουλούσε καρπούζια σε Λαμποργκίνι (βίντεο)
    (Φωτ. αρχείου: EPA / Koca Sulejmanovic)

Όπως φαίνεται, άλλοι πωλούν καρπούζια με Ντάτσουν και άλλοι προτιμούν τις... Λαμποργκίνι! Κάτι που έκανε ένας άνδρας στην Κωνσταντινούπολη, ο οποίος «τρέλανε κόσμο» με την ιδέα του να βάλει τα δροσιστικά φρούτα του καλοκαιριού στο μπροστινό μέρος του υπερπολυτελούς αυτοκινήτου και να τα πουλά στους περαστικούς.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον... μυστηριώδη πωλητή καρπουζιών με την πολυτελή Lamborghini, που λέγεται ότι είναι ένας Ιρανός influencer ο οποίος μετέδιδε ζωντανά την «ιστορία» του στα κοινωνικής δικτύωσης!

Η αστυνομία του επέβαλε πρόστιμο 1.228 τουρκικών λιρών (165 δολάρια) καθώς ο άνδρας αυτός, που έγινε διαδικτυακό φαινόμενο μέσα σε λίγα 24ωρα, έκανε «χρήση οχήματος με λόγο διαφορετικό από αυτόν που αναφέρεται στην άδεια». Επίσης, του αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης για 15 ημέρες.

Ο Ιρανός, στις 2 Σεπτεμβρίου, είχε σταματήσει με μια μωβ Λαμποργκίνι σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της περιοχής του Πέραν (Beyoğlu), όπου άρχισε να πωλεί καρπούζια έναντι πέντε τουρκικών λιρών.

Αφότου το σχετικό βίντεο έκανε το γύρο του διαδικτύου, άνδρες της τουρκικής αστυνομίας ανέλαβαν δράση και τελικά ανακάλυψαν την ταυτότητα του οδηγού από τον αριθμό πινακίδας που έχει καταχωρηθεί στη νότια επαρχία της Αττάλειας.

Ο άνδρας, που συνελήφθη το βράδυ της 3ης Σεπτεμβρίου, αφέθηκε ελεύθερος μετά την επιβολή προστίμου.

Η τιμή για το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε, μια μεταχειρισμένη Lamborghini Aventador, είναι περίπου πέντε εκατ. τουρκικές λίρες στην Τουρκία, σύμφωνα με ειδικούς. Ο ετήσιος φόρος αυτού του πολυτελέστατου αυτοκινήτου, που κάνει τα 0-100 σε 2,9 δευτερόλεπτα, είναι 46.000 λίρες (6.200 δολάρια).

  • Με πληροφορίες από hurriyetdailynews.com