27 Μάιος 2014, 09:42 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:12

Η Ελληνίδα που «μάγεψε» τον Ricky Martin

  • Η Ελληνίδα που «μάγεψε» τον Ricky Martin

Η Ελληνίδα που «μάγεψε» τον Ricky Martin - Μία Ελληνίδα από τη Μελβούρνη κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις στο The Voice της Αυστραλίας.

Είναι η Ελληνίδα από τη Μελβούρνη που... αναγκάστηκε να τραγουδήσει αγγλόφωνο κομμάτι και να περάσει στη φάση των Blind Auditions του αυστραλιανού «The Voice». Η Καλλιρρόη Γελαγώτη ή Carly κέρδισε τους τρεις από τους τέσσερις coaches -που γύρισαν τις καρέκλες τους- και πήρε το εισιτήριο για τις Battles ως μέλος της ομάδας του Ricky Martin

«Άμα θες να ζήσεις το όνειρο, πρέπει πρώτα να ονειρευτείς» έλεγε η οικογένειά της στην Καλλιρρόη Γελαγώτη, κι αυτή αυτό ακριβώς έκανε. Η 25χρονη Ελληνίδα δεν έχει μεγάλη εμπειρία στο τραγούδι, αφού μόλις τα τρία τελευταία χρόνια ασχολείται με αυτό συμμετέχοντας στις συναυλίες των Ελλήνων καλλιτεχνών που επισκέπτονται την πόλη της.

Αποφάσισε ωστόσο να συμμετέχει στις blind auditions του αυστραλιανού The Voice και δικαιώθηκε. Η Καλλιρρόη ερμήνευσε το «Stay» της Rihanna και οι τρεις από τους  κριτές γύρισαν μαγεμένοι τις καρέκλες λίγα δευτερόλεπτα πριν τελειώσει το τραγούδι της.


Η 25χρονη με coach τον Ricky Martin θα προχωρήσει στα battles διεκδικώντας τη νίκη στο Voice.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, η Καλλιρρόη δεν είχε τραγουδήσει ποτέ σε αγγλικό στίχο, αφού μέχρι πρόσφατα ερμήνευε μόνο ελληνικά τραγούδια. Το όνειρό της είναι να τραγουδήσει ένα τραγούδι που θα της γράψει ο Αντώνης Βαρδής, ο αγαπημένος της συνθέτης.