31 Αύγουστος 2020, 10:48 - Τελευταία Ενημέρωση: 31 Αύγουστος 2020, 10:38

Ανακοίνωση από το νοσοκομείο «Αττικόν» για τον τραυματισμό νοσηλεύτριας

  • Ανακοίνωση από το νοσοκομείο «Αττικόν» για τον τραυματισμό νοσηλεύτριας
    Άποψη του Νοσοκομείου Αττικόν (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αλέξανδρος Βλάχος)

«Ταχεία και πλήρη ανάρρωση» εύχεται η διοίκηση του νοσοκομείου στην νοσηλεύτρια που τραυματίσθηκε νωρίς το πρωί στο «Αττικόν», στο τραγικό περιστατικό με την επίθεση ασθενή.

«Εκφράζουμε τη θλίψη μας για το συμβάν και συμπαραστεκόμαστε στο προσωπικό του Νοσοκομείου μας, που με αυτοθυσία πασχίζει και προσφέρει καθημερινά τις καλύτερες υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες», αναφέρεται σε ανακοίνωση που υπογράφει ο διοικητής του νοσοκομείου Σπυρίδων Αποστολόπουλος.

Στην ίδια ανακοίνωση, η διοίκηση σημειώνει: «Σήμερα το πρωί, Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 και ώρα 5:20 π.μ., η νοσηλεύτρια βάρδιας της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου μας, δέχθηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο από νοσηλευόμενο ασθενή, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε τέλος στη ζωή του. Η νοσηλεύτρια δέχθηκε άμεσα ιατρική βοήθεια για την συρραφή των θλαστικών τραυμάτων της, υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

»Ο δράστης του περιστατικού μετά την αυτοχειρία του, μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η Ελληνική Αστυνομία έχει ήδη επιληφθεί της υπόθεσης».