25 Αύγουστος 2020, 13:19 - Τελευταία Ενημέρωση: 25 Αύγουστος 2020, 16:54

Νεχάμερ: Τα σύνορα της Ελλαδας είναι και σύνορα της Αυστρίας

  • Νεχάμερ: Τα σύνορα της Ελλαδας είναι και σύνορα της Αυστρίας
    Οι Μ. Χρυσοχαοΐδης, Ν. Μηταράκης και Γ. Κουμουτσάκος παρίστανται στην συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Καρλ Νεχάμερ (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ορέστης Παναγιώτου)

«Τα σύνορα της Ελλάδας είναι και σύνορα της Αυστρίας», υπογράμμισε ο υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας Καρλ Νεχάμερ κατά τη συνάντηση εργασίας που είχε σήμερα με τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη και τον αναπληρωτή Γιώργο Κουμουτσάκο. 

Ο Καρλ Νεχάμερ, που πραγματοποιεί διήμερη επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα και είχε συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, χάρισε στους δύο Έλληνες υπουργούς το επίσημο τζάκετ της αυστριακής ομάδας «Κόμπρα», η οποία επιχειρεί στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

«Ένα δώρο που αντανακλά την υψηλή σημασία που δίνει η Αυστρία στην προστασία των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ», έγραψε σχετικά ο Ν. Μηταράκης στην ανάρτησή του, στη σελίδα του στο facebook.

Οι Μηταράκης, Κουμουτσάκος, Νέχαμερ, μαζί με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, θα αναχωρήσουν με προορισμό την Αλεξανδρούπολη, όπου και θα επισκεφθούν τις Καστανιές και τις Φέρες στον Έβρο.