23 Αύγουστος 2020, 22:18 - Τελευταία Ενημέρωση: 23 Αύγουστος 2020, 22:17

Champions League: Δρακόντεια μέτρα εν αναμονή της Μπεσίκτας στη Θεσσαλονίκη

  • Champions League: Δρακόντεια μέτρα εν αναμονή της Μπεσίκτας στη Θεσσαλονίκη
    (Φωτ.: paokfc.gr)

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφάλειας και με ειδική άδεια από τον Τούρκο πρόεδρο φτάνει, τη Δευτέρα, στη Θεσσαλονίκη η αποστολή της τουρκικής ομάδας ποδοσφαίρου Μπεσίκτας που την Τρίτη 25 Αυγούστου αντιμετωπίζει στις 21:00 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Η 55μελής αποστολή που θα συνοδεύεται και από 10 εκπροσώπους τουρκικών ΜΜΕ, θα έρθει με πτήση τσάρτερ από την Κωνσταντινούπολη.

Υπεύθυνη για την ασφάλεια της τουρκικής αποστολής είναι η ΕΛΑΣ, ενώ και η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει δώσει σαφή εντολή για να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια αλλά και την καλή διοργάνωση του παιχνιδιού. Επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη είναι να μην επιτραπεί με οποιοδήποτε τρόπο κάποιου τύπου προβοκάτσια.

Διαιτητής στο παιχνίδι θα είναι ο Ιταλός Ντανιέλε Ντοβερί και οι βοηθοί του Ματέο Πάσερι και Ντάριο Κεκόνι. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Τζιανπάολο Καλβαρέσε. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γάλλος Φρεντί Φροτέλ και παρατηρητής της UEFA ο Εσθονός Όλεγκ Χαρλάμοβ.

Τη Δευτέρα, παραμονή του αγώνα, ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, ενώ η Μπεσίκτας θα προπονηθεί στις 19:00, στο γήπεδο της Τούμπας.