25 Μάιος 2014, 11:50 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:13

Μελίνα Ασλανίδου: Θα κάνω ποντιακό γάμο με συμμετοχή κρητικών μουσικών

  • Μελίνα Ασλανίδου: Θα κάνω ποντιακό γάμο με συμμετοχή κρητικών μουσικών

Η ποντιακής καταγωγής, δημοφιλής τραγουδίστρια Σουμέλα Μελίνα Ασλανίδου με την υπέροχη φωνή σε συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι θα κάνει ποντιακό γάμο

Πριν από ένα μήνα περίπου συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ είχε δώσει η Μελίνα Ασλανίδου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή.

«Όλα αυτά είναι εντελώς πρωτόγνωρα και, όσο και αν φαίνεται παράξενο, δεν πίστευα ποτέ ότι θα απασχολούσε η προσωπική μου ζωή. Ποτέ δεν είχα δώσει το δικαίωμα να κουβεντιάζουν κάτι που αφορά τον ιδιωτικό μου βίο και ακόμα και τώρα εξακολουθώ να αναρωτιέμαι αν πραγματικά ο κόσμος ενδιαφέρεται για την προσωπική μου ζωή. Προτιμώ τα Μέσα να εστιάζουν στη μουσική και τα τραγούδια μου. Δεν γνωρίζω πως να προφυλαχτώ από το παιχνίδι της δημοσιότητας. Είμαι εντελώς άσχετη», λέει στο περιοδικό OΚ για την δημοσιότητα που έχει πάρει το τελευταίο διάστημα.

Η τραγουδίστρια ακόμη αποκαλύπτει αν έχει φτάσει κοντά στο γάμο και λέει:

«Ναι, μία φορά έφτασα κοντά στον γάμο, αλλά τελικά δεν προχώρησε. Αυτά, όπως έλεγε και η γιαγιά μου Μάρω Αναστασία, που είναι Πόντια, είναι και τυχερά. Αν τελικά παντρευτώ θα κάνουμε ένα μεγάλο ποντιακό γλέντι. Και επειδή θα καλέσω και πολλούς φίλους μουσικούς που έχω από την Κρήτη, μάλλον θα θυμίζει μουσική παράσταση παρά γάμο».

Πηγή: thessbomb.blogspot.gr