25 Μάιος 2014, 09:55 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:13

Βουτιά σε γκρεμό έκανε αυτοκίνητο με 5 επιβάτες

  • Νεκρός 25χρονος σε χαράδρα

Σε γκρεμό βάθους δεκάδων μέτρων, στην Μαγνησία, έπεσε ένα αυτοκίνητοστο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα.

Το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 20.00 χτες το βράδυ, στον Κισσό. Πρόκειται για παρέα Αργεντινών που βρίσκονται για διακοπές στη Μαγνησία και το Πήλιο. Με αυτοκίνητο, που είχαν νοικιάσει οι πέντε τουρίστες κινούνταν στο οδικό δίκτυο του Ανατολικού Πηλίου, όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος», το όχημα βγήκε από την πορεία του, έκανε βουτιά στο γκρεμό και ακινητοποιήθηκε σε βραχώδες σημείο. Όταν οδηγός και συνεπιβάτες κατάφεραν να ανακτήσουν την ψυχραιμία τους, μετά το ισχυρό σοκ της πτώσης του αυτοκινήτου επικοινώνησαν με τις αρμόδιες υπηρεσίες ζητώντας βοήθεια.

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, στο ΕΚΑΒ και την Αστυνομία σήμανε αυξημένος συναγερμός. Σε ελάχιστο χρόνο οχήματα των υπηρεσιών άρχισαν να μετακινούνται προς το σημείο του ατυχήματος, με τις σειρήνες που ακούγονταν στην πόλη να μαρτυρούν τη σοβαρότητα του περιστατικού.

Οι τέσσερις επιβάτες του οχήματος εξήλθαν με τη βοήθεια των σωστικών συνεργείων και τις δικές τους δυνάμεις από το αυτοκίνητο. Οι τρεις διακομίσθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο Βόλου.

Πηγή: zougla.gr