5 Αύγουστος 2020, 14:01 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Αύγουστος 2020, 14:00

Τυχερό εις διπλούν το πρακτορείο ΟΠΑΠ που έδωσε 7,7 εκατ. ευρώ στο Τζόκερ

  • Τυχερό εις διπλούν το πρακτορείο ΟΠΑΠ που έδωσε 7,7 εκατ. ευρώ στο Τζόκερ
    Ο Γιώργος Σαρρής, ιδιοκτήτης του τυχερού πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Ηράκλειο Αττικής, με τη σύζυγό του Μάρθα Δημητρακούδη

Η τύχη χτύπησε για δεύτερη φορά χθες –και μάλιστα μέσα σε δέκα μέρες– στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Γιώργου Σαρρή, στο Ηράκλειο Αττικής, όπου παίχτηκε το «χρυσό» δελτίο Τζόκερ των 7,7 εκατ. ευρώ.

Στο ίδιο κατάστημα, στην κλήρωση της Κυριακής 26 Ιουλίου, ακόμη ένας τυχερός παίκτης «έπιασε» 5άρι στο Τζόκερ και κέρδισε 53.836,91 ευρώ.   

«Δώσαμε ένα 5άρι πριν από λίγες μέρες και πίστευα ότι με το Τζόκερ έχουμε κλείσει προς το παρόν τους λογαριασμούς μας. Όταν μάθαμε με τη γυναίκα μου ότι δώσαμε και το τζακ ποτ, δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή την επιτυχία στο κατάστημά μας. Με αυτό το ποσό ο τυχερός παίκτης θα μπορέσει να αλλάξει τη ζωή του. Να είναι καλά και να αξιοποιήσει τα χρήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», δηλώνει ο  Γιώργος Σαρρής, ιδιοκτήτης του τυχερού πρακτορείου ΟΠΑΠ με αριθμό 117474.

«Δεν μπορούσα να κοιμηθώ από τη χαρά μου»
Ο μεγάλος νικητής του τζακ ποτ που κέρδισε τα 7,7 εκατ. ευρώ έπαιξε έξι στήλες συμπληρώνοντας ένα δελτίο Τζόκερ αξίας 3 ευρώ, όπως εξηγεί ο Γ. Σαρρής. Όσο για τον ίδιο, σημειώνει ότι τα ευχάριστα νέα τον κράτησαν άυπνο μέχρι τις 3 τα ξημερώματα: «Ήταν μία από τις λίγες μέρες που έκλεισα νωρίτερα το κατάστημα, γιατί είχα κανονίσει έξοδο με τη γυναίκα μου, μετά από καιρό. Όταν επιστρέψαμε σπίτι, πριν πέσω για ύπνο μπήκα στο διαδίκτυο και διάβασα σε ένα site ότι το τυχερό δελτίο παίχτηκε σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Ηράκλειο. Αναζήτησα το δελτίο Τύπου του ΟΠΑΠ και είδα ότι πρόκειται για το κατάστημά μας. Φυσικά μετά δεν μπόρεσα να κοιμηθώ και έμεινα ξύπνιος μέχρι τις 3». 

Δείτε που παίχτηκαν τα τυχερά της χθεσινής κλήρωσης: