1 Αύγουστος 2020, 14:00 - Τελευταία Ενημέρωση: 1 Αύγουστος 2020, 14:07

Ακυρώνεται η 16η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας της ΠΟΕ

  • Ακυρώνεται η 16η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας της ΠΟΕ
    (Φωτ.: Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας ΠΟΕ / Facebook)

Με λύπη ανακοίνωσε την ακύρωση της φετινής συνάντησης νεολαίας η Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος. Με αίσθημα ευθύνης και ακολουθώντας το παράδειγμα πολλών ποντιακών σωματείων και ενώσεων σε όλη τη χώρα, η ΣΕΝ της ΠΟΕ αποφάσισε να ακυρώσει τη 16η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας λόγω των εξελίξεων στο θέμα της διάδοσης του κορονοϊού.

Τη διοργάνωση είχε αναλάβει ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων και η Περιφερειακή Επιτροπή Νεολαίας του Νομού Θεσσαλονίκης.

«Παρ’ όλες τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν, ο περιορισμένος αριθμός των επιτρεπόμενων συμμετεχόντων, η δυσκολία παραχώρησης του χώρου διεξαγωγής και οι πρόσφατες απαγορεύσεις της κυβέρνησης κατέστησαν αδύνατη τη διοργάνωση της συνάντησης. Ελπίζουμε να βελτιωθεί γρήγορα η κατάσταση, έτσι ώστε να ανταμώσουμε όλοι μαζί του χρόνου στη 16η πανελλήνια συνάντηση ποντιακής νεολαίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΣΕΝ της ΠΟΕ.

Σκοπός της συνάντησης που πραγματοποιείται εδώ και 15 συνεχόμενα χρόνια, είναι η σύσφιξη σχέσεων ανάμεσα σε νέους και νέες ποντιακής καταγωγής, η ανταλλαγή απόψεων και ιδεών και η απόκτηση γνώσεων με τη βοήθεια καταξιωμένων ομιλητών.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.