21 Ιούλιος 2020, 20:45 - Τελευταία Ενημέρωση: 21 Ιούλιος 2020, 20:44

Κύπελλο Ελλάδας: Η απάντηση της ΑΕΚ στην επιστολή του Ολυμπιακού

  • Κύπελλο Ελλάδας: Η απάντηση της ΑΕΚ στην επιστολή του Ολυμπιακού

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απάντησε στον Ολυμπιακό που έστειλε επιστολή στους Κιτρινόμαυρους, ζητώντας να μάθει αν έχουν πρόθεση να αγωνιστούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας την προσεχή Κυριακή 26 Ιουλίου, όπως αρχικά είχε οριστεί.

Η επιστολή της ΑΕΚ στους Ερυθρόλευκους αναφέρει ότι ο τελικός θα διεξαχθεί όπου και όποτε αποφασίσει η ΕΠΟ, η οποία είναι και η διοργανώτρια αρχή του θεσμού.

Αναλυτικά η επιστολή της ΑΕΚ: «Με έκπληξη λάβαμε, προ ολίγου, επιστολή σας με την οποία μας ρωτάτε εάν η ομάδα μας θέλει να αγωνιστεί εναντίον του Ολυμπιακού.

»Βέβαια η έκπληξή μας δεν αφορά τόσο στο περιεχόμενο της επιστολής, αφού αυτό μας είχε ήδη γίνει γνωστό από τα ΜΜΕ, πριν καν μας κοινοποιηθεί, όσο στην επιλογή σας να απευθύνετε σε εμάς επιστολή για το εν λόγω θέμα. Η συναίνεση, την οποία επικαλείστε και αποφασίσατε να επιδείξετε τα τελευταία 24ωρα, αποτελεί σίγουρα ένα θετικό βήμα, το οποίο χαιρετίζουμε...

»Πραγματικά χαιρόμαστε, που επικαλείστε τον αξιακό κώδικα της ομάδας μας, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσους επιμένουν με κάθε τρόπο και σε κάθε περίπτωση να επιβάλλουν τα δικά τους «θέλω» κόντρα στους κανονισμούς και στις αποφάσεις των θεσμικών και αρμόδιων φορέων.

»Είναι αυτονόητο ότι θα αγωνιστούμε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στον οποίο μετέχουμε για πέμπτη διαδοχική φορά, σεβόμενοι, όπως από την αρχή κάναμε, την απόφαση που θα λάβει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία –σε περίπτωση που σας έχει διαφύγει– είναι η διοργανώτρια αρχή του θεσμού».