18 Ιούλιος 2020, 09:18 - Τελευταία Ενημέρωση: 19 Ιούλιος 2020, 11:18

Ανοίγει αυλαία σήμερα το 22ο Συναπάντημα Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων στην Παναγία Σουμελά

  • Ανοίγει αυλαία σήμερα το 22ο Συναπάντημα Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων στην Παναγία Σουμελά
    (Φωτ. αρχείου: Facebook / Συναπάντημα Νεολαιας Ποντιακών Σωματείων «Παναγία Σουμελά»)

Κάτω από ιδιαίτερες και πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού, το 22ο Συναπάντημα Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων ανοίγει αυλαία σήμερα στους χώρους του Ιερού Προσκυνήματος της Παναγίας Σουμελά, στην Καστανιά Ημαθίας.

Μπορεί το φετινό πρόγραμμα να είναι διαφοροποιημένο λόγω της κατάστασης που βιώνει η χώρα αλλά και σχεδόν ολόκληρος ο κόσμος, ωστόσο, το Συναπάντημα θα επιχειρήσει και φέτος να αναδείξει σημαντικά ζητήματα που αφορούν την ποντιακή νεολαία και παράλληλα να «πιστοποιήσει» ότι η φλόγα της παράδοσης διατηρείται άσβηστη από γενιά σε γενιά.

Το μότο φέτος είναι: «Με μάσκες, γάντια και αντισηπτικά, εμάς τίποτα δεν μας σταματά», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο pontos-news.gr το μέλος της οργανωτικής επιτροπής Χρυσή Γρηγοριάδου.

Ένας λόγος σημαντικός που οι νέοι και νέες προσμένουν με χαρά κάθε χρόνο το Συναπάντημα, είναι ότι και φέτος θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες συναντήσεις, συζητήσεις και κοινές εκδηλώσεις.


Κλικάρετε στην εικόνα για να τη δείτε το πρόγραμμα σε μεγαλύτερη ανάλυση

Κοινός παρονομαστής παραμένει η ενότητα, η διαφάνεια, η απουσία διαχωριστικών γραμμών ανάμεσα στα σωματεία, καθώς και η αγάπη και η υποστήριξη όλων προς το συντελούμενο έργο της Σουμελιώτισσας, σε αρίστη συνεργασία με τα Διοικητικά Συμβούλια του Σωματείου και του Πανελλήνιου Ιερού Προσκυνήματος «Παναγία Σουμελά».

Η αυλαία θα πέσει την Κυριακή (19/8) με τη συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής του 22ου Συναπαντήματος, το οποίο διοργανώνεται από το Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα και το Σωματείο «Παναγία Σουμελά».

  • Χορηγός επικοινωνίας είναι το pontos-news.gr.
Εκδηλωσεις