16 Ιούλιος 2020, 18:33 - Τελευταία Ενημέρωση: 16 Ιούλιος 2020, 18:35

ΠΑΟΚ: Είναι προς τιμήν της ΠΑΕ ΑΕΚ που δεν κάνει ένσταση

  • ΠΑΟΚ: Θετικό κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα ποδοσφαίρου

Την απόφαση της ΠΑΕ ΑΕΚ να μην ασκήσει το δικαίωμα της ένστασης για την γκάφα του ΠΑΟΚ να χρησιμοποιήσει αντικανονικά 12 παίκτες που δεν είχαν θεωρημένα δελτία, αναγνωρίζει ο Δικέφαλος του Βορρά διά του αντιπροέδρου του Κυριάκου Κυριάκου.

Εκπροσωπώντας τον ΠΑΟΚ, ο Κυριάκος Κυριάκος τόνισε πως η απόφαση αυτή συμβάλλει στο να επικεντρωθούν όλοι σε ένα νέο πνεύμα αντιπαλότητας που θα περιορίζεται στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Ακολουθεί η δήλωση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Είναι προς τιμήν της ΠΑΕ ΑΕΚ που δεν άσκησε το δικαίωμα της ένστασης που νόμιμα είχε. Χωρίς περιστροφές, συμψηφισμούς και «ναι μεν αλλά» οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι η απόφασή της αυτή συμβάλλει στο να επικεντρωθούμε όλοι σε ένα νέο πνεύμα αντιπαλότητας που θα περιορίζεται στις 4 γραμμές, στο ίδιο μέρος που πρέπει να κερδίζονται ή να χάνονται οι βαθμοί.

»Αυτό δεν μειώνει το μέγεθος της δικής μας αβλεψίας. Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια σε τέτοιες στιγμές, είναι προφανές ότι όσοι δεν μεγαλώνουμε με τους ίδιους ρυθμούς που μεγαλώνει ο ΠΑΟΚ στα χέρια του Ιβαν Σαββίδη, οφείλουμε να μείνουμε πίσω. Συγγνώμη από τους φιλάθλους μας που έπρεπε να υποστούν μια τέτοια «πληγή» στο σώμα του Συλλόγου».