15 Ιούλιος 2020, 14:00 - Τελευταία Ενημέρωση: 15 Ιούλιος 2020, 13:39

Τρίκαλα: 16χρονη η νεκρή που βρέθηκε στο λόφο του Προφήτη Ηλία

  • Τρίκαλα: 16χρονη η νεκρή που βρέθηκε στο λόφο του Προφήτη Ηλία
    (Φωτ.: trikalavoice.gr)

Σε ένα 16χρονο κορίτσι –και όχι σε μια 30χρονη γυναίκα όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί λόγω του σωματότυπου– ανήκει η σορός που εντοπίστηκε το πρωί στα Τρίκαλα, έξω από εκκλησία στο λόφο του Προφήτη Ηλία.

Η ανήλικη διέμενε στην πόλη των Τρικάλων μαζί με την οικογένειά της. Έχει μία δίδυμη αδερφή και δύο ακόμα μικρότερα αδέρφια.

Τη σορό βρήκαν εργάτες του Δήμου Τρικκαίων που πήγαν να συντηρήσουν το χώρο για τη γιορτή που πλησιάζει. Ήδη στο αστυνομικό τμήμα έχουν κληθεί άτομα του οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντος της 16χρονης για καταθέσεις.

Προς το παρόν όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Πληροφορίες των τοπικών μέσων αναφέρουν ότι στο πρόσωπο της ανήλικης ήταν εμφανείς μώλωπες, που συνάδουν τόσο με εγκληματική ενέργεια όσο και με πτώση από μεγάλο ύψος.

Περισσότερες απαντήσεις αναμένεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή. Πάντως, η πρώτη εκτίμηση από τον ιατροδικαστή είναι ότι η 16χρονη έβαλε τέρμα στη ζωή της πέφτοντας από την εκκλησία. Επίσης, η μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα δεν έχει επιβεβαιώσει την παρουσία δεύτερου ατόμου στο σημείο.