9 Ιούλιος 2020, 20:55 - Τελευταία Ενημέρωση: 9 Ιούλιος 2020, 20:40

Προφυλακίστηκε ο καθηγητής της Ηλιούπολης που είχε σχέση με μαθήτρια του

  • Προφυλακιστέος ο 16χρονος για το άγριο έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα
    (Φωτ.: αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ευάγγελος Μπουγιώτης)

Μετά τον δάσκαλο από την Ερέτρια και ο καθηγητής από την Ηλιούπολη πήρε σήμερα το δρόμο για τη φυλακή μετά την απολογία του στην ανακρίτρια. Ο 44χρονος, για τον οποίο έγινε καταγγελία από τη μητέρα της μαθήτριάς του, κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση.

Στην απολογία του είπε ότι η σχέση τους έγινε πιο στενή από τον περασμένο Φεβρουάριο οπότε και η μαθήτρια έκλεισε τα 15. Για το διάστημα πιο πριν επέμεινε ότι η σχέση τους ήταν αποκλειστικά δασκάλου-μαθήτριας, και ότι τη βοηθούσε με τα μαθήματά της.

Επίσης, φέρεται να ισχυρίστηκε πως ό,τι συνέβη έγινε μόνο μία φορά και ότι το μετάνιωσε, ενώ δήλωσε τη συντριβή του για το κακό που έκανε σε δύο οικογένειες, στη δικιά του (είναι πατέρας δύο παιδιών) και στης ανήλικης.

Η μητέρα της μαθήτριας άρχισε να υποπτεύεται ότι κάτι συμβαίνει όταν είδε την κόρη της με τον 44χρονο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο κινητό της βρέθηκαν φωτογραφίες του και ότι οι δυο τους είχαν βγει αρκετές φορές ραντεβού.

Η προσέγγιση φέρεται να έγινε από εκείνον πριν από έναν χρόνο, και πλέον οι αστυνομικοί εξετάζουν εάν είχε παρόμοιες σχέσεις και με άλλες μαθήτριες, καθώς υπάρχουν μαρτυρίες που τον θέλουν να πείραζε λεκτικά τις ανήλικες και ορισμένες φορές να έκανε αστεία που άγγιζαν τα όρια της χυδαιότητας.