9 Ιούλιος 2020, 08:11 - Τελευταία Ενημέρωση: 9 Ιούλιος 2020, 07:58

Καλός ο καιρός την Πέμπτη – Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία

  • Καλός ο καιρός την Πέμπτη – Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Παντελής Σαΐτας)

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη, με βόρειους ανέμους που θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 6 με 7 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και τα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη γενικά αίθριος καιρός, και μόνο στη δυτική και κεντρική Μακεδονία αναμένονται λίγες παροδικές νεφώσεις μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Ήπειρο, νησιά Ιονίου, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και είναι πιθανό στα ορεινά να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις στη Θεσσαλία τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στην Κρήτη. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη 3 με 4 βαθμούς υψηλότερη.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.