6 Ιούλιος 2020, 11:10 - Τελευταία Ενημέρωση: 6 Ιούλιος 2020, 10:49

Αναβάλλεται λόγω καιρού το σημερινό ποντιακό γλέντι στο Ριζό Σκύδρας

  • Αναβάλλεται λόγω καιρού το σημερινό ποντιακό γλέντι στο Ριζό Σκύδρας
    (Φωτ.: (Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Ριζού Σκύδρας)

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών αναβάλλεται το προγραμματισμένο για σήμερα ποντιακό γλέντι του Συλλόγου Ποντίων Ριζού Σκύδρας προς τιμήν της Αγίας Κυριακής. Σύμφωνα με την πρόεδρο του σωματείου Έφη Παπαδοπούλου η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης ορίστηκε για την Παρασκευή 10 Ιουλίου, στις 21:00, μπροστά από το μνημείο της ποντιακής λύρας της περιοχής.

«Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας περιμένουμε να περάσουμε όλοι μαζί μια όμορφη βραδιά γεμάτη παράδοση» ανέφερε στο προφίλ της στο facebook η Έφη Παπαδοπούλου.

Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας της υγείας των θεατών. «Τα τραπέζια στο χώρο θα έχουν μεγάλη απόσταση και θα δημιουργήσουμε τρεις με τέσσερις πίστες ώστε να αποφύγουμε το συνωστισμό» είχε δηλώσει πριν λίγες ημέρες στο pontos-news.gr η πρόεδρος.

Στο ποντιακό γλέντι θα συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Ματθαίος Τσαχουρίδης με την ορχήστρα του, Κυριακός Φαντίδης στο τραγούδι και Χαράλαμπος Ευθυμιάδης στη λύρα. Το μικρό και το μεγάλο χορευτικό του σωματείου θα παρουσιάσουν ποντιακούς χορούς.

Εκδηλωσεις