3 Ιούλιος 2020, 17:13 - Τελευταία Ενημέρωση: 3 Ιούλιος 2020, 18:28

Θάνατος Βούλγαρου οπαδού στη Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε η 26χρονη

  • Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι συλληφθέντες από την αστυνομική επιχείρηση στην κατάληψη «Libertatia»
    Άποψη του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης (φωτ. αρχείου)

Προφυλακιστέα με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας κρίθηκε η 26χρονη που κατηγορείται ότι παρέσυρε με αυτοκίνητο τον 28χρονο Βούλγαρο, ο οποίος έχασε τη ζωή του ύστερα από οπαδικό επεισόδιο τον περασμένο Ιανουάριο, στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Η νεαρή γυναίκα απολογήθηκε σήμερα και αρνήθηκε τις κατηγορίες που της καταλογίζονται –ότι δηλαδή το τροχαίο έγινε με δόλο–, υποστηρίζοντας ότι συνέβη εξ αμελείας.

Η 26χρονη, βάσει των στοιχείων της αστυνομικής έρευνας, βρέθηκε στο «κάδρο» του αιματηρού επεισοδίου και κατέστη κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία με δόλο.

Σε εκτέλεση εντάλματος συνελήφθη πριν από λίγες μέρες, παρότι η ίδια είχε διωχθεί αρχικά για ανθρωποκτονία από αμέλεια και εγκατάλειψη τροχαίου (οδηγούσε το αυτοκίνητο που χτύπησε τον 28χρονο Βούλγαρο).

Ωστόσο, η έρευνα της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης φαίνεται να την συνδέει με το αιματηρό περιστατικό, μέσω του 48χρονου φίλου της, που με τη σειρά του περιλαμβάνεται ανάμεσα στα πρόσωπα που εμπλέκονται στο αιματηρό επεισόδιο.

  • Πηγή: voria.gr.